ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Σάνα Μάριν απαντά για το βίντεο από το πάρτι: Ήπια αλκοόλ, δεν έκανα ναρκωτικά

Τα βίντεο με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μάριν να διασκεδάζει με διασημότητες της χώρας της κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Τα βίντεο, που έχουν συρραφεί από διάφορα κλιπ δείχνουν την πρωθυπουργό της Φινλανδίας και άλλους παρευρισκόμενους σε πάρτι να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί.

Η απάντηση της Σάνα Μάριν στα καυστικά σχόλια
Η ίδια η Σάνα Μάριν πήρε όμως θέση και σχολίασε σχετικά με τα καυστικά σχόλια γύρω από το βίντεο, σε ζωντανή μετάδοση πριν από την έναρξη της θερινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος.

Σύμφωνα με την Μάριν, τα βίντεο είναι ιδιωτικά και γυρίστηκαν σε ιδιωτική κατοικία πριν από μερικές εβδομάδες. Η ίδια δήλωσε σήμερα το πρωί στα μέσα ενημέρωσης πως γνώριζε ότι βιντεοσκοπούνταν αλλά πίστευε ότι τα βίντεο θα παρέμεναν ιδιωτικά.

«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Επρόκειτο για εμένα που ήμουν σε μια βραδινή έξοδο με φίλους. Για να διασκεδάσω – έστω και με άγριο τρόπο – χορεύοντας και τραγουδώντας» εξήγησε η Μάριν.

Όπως διευκρίνισε, η βραδιά συνεχίστηκε από το ιδιωτικό διαμέρισμα σε δύο ακόμη μπαρ στο Ελσίνκι, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει ποιος μπορεί να διέρρευσε τα βίντεο. Κι όπως τόνισε κατανάλωσε αλκοόλ αλλά δεν έκανε χρήση ναρκωτικών.


Κι αυτό διότι στο βίντεο ακούγονται κάποιοι να φωνάζουν για «αλεύρι». Όπως σημειώνει το φινλανδικό πρακτορείο Iltalehti, το «αλεύρι» είναι κοινή αργκό για την κοκαΐνη στη Φινλανδία και πως οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι ακούγονται να φωνάζουν στα φινλανδικά για τη «συμμορία του αλευριού».

Απαντώντας στα μέσα ενημέρωσης, η Μάριν δήλωσε ότι δεν γνωρίζει γιατί κάποιος ανέφερε τη «συμμορία του αλευριού» ή σε τι αναφέρεται.

«Προσωπικά δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα κάτι άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και γλέντησα – εντελώς νόμιμα πράγματα. Και ποτέ δεν βρέθηκαν σε κατάσταση όπου είδα ή γνώριζα ότι άλλοι έκαναν χρήση ναρκωτικών» δήλωσε η Μάριν.

Μάριν: Υπάρχουν συνηθισμένοι άνθρωποι με συνηθισμένες ζωές σε αυτές τις θέσεις»
Κλείνοντας, τόνισε: «Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένες ζωές σε αυτές τις θέσεις εργασίας. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο για να περνάω με τους φίλους μου. Λίγο πολύ όπως και πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου».

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που η Σάνα Μαρίν δέχεται αρνητική κριτική. Τον Οκτώβριο του 2020 μια φωτογραφία της είχε προκαλέσει επίσης αντιδράσεις στο Διαδίκτυο, με ορισμένους να την τρολάρουν επειδή πόζαρε στο φακό του περιοδικού μόδας Trendi φορώντας ένα σκούρο μπλέιζερ με βαθύ ντεκολτέ και χωρίς μπλούζα από μέσα και άλλους να σπεύδουν να την υπερασπιστούν.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης

Γαλλία: Μετά την ξηρασία, φονικές καταιγίδες στην Κορσική – Ένας νεκρός και εννέα τραυματίεςΚόσμος

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και εννέα τραυματίστηκαν από τις σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν σήμερα την Κορσική, ενώ περίπου 1.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στα διαμερίσμ...

Σάλος στη Φινλανδία: Καυστικά σχόλια για την πρωθυπουργό Σάνα Μάριν μετά τη διαρροή βίντεο από «άγριο πάρτι»Κόσμος

Ομοβροντία αρνητικών σχολίων δέχθηκε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν μετά τη διαρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός βίντεο που τη δείχνει να παρτάρει με φίλους της. H ...

Πρόταση-μαμούθ στην Άμπερ Χερντ για να παίξει σε ερωτική ταινία - Για να βρει τα χρήματα που χρωστάει στον Τζόνι ΝτεπΚόσμος

Μεγάλη μεταγραφή ετοιμάζεται να κάνει γνωστή εταιρεία ερωτικών ταινιών για την οποία μάλιστα πρόκειται να δαπανήσει μια περιουσία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Άμπερ Χερντ πολιορκείτα...

Ρωσία: Προβοκάτσια στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια ετοιμάζει το Κίεβο ενόψει της επίσκεψης ΓκουτέρεςΚόσμος

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας κατηγόρησε σήμερα το Κίεβο ότι σχεδιάζει «προβοκάτσια» στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, στην Ουκρανία, αύριο, Παρασκευή, στη διάρκεια της επίσκεψη...

Ιταλία: Η ακροδεξιά Τζόρτζια Μελόνι επικρατέστερη πρωθυπουργός – Δεν θα είναι υποψήφια η εγγονή του ΜουσολίνιΚόσμος

Η Ρακέλε Μουσολίνι, δημοτική σύμβουλος της Ρώμης με τα «Αδέλφια της Ιταλίας» και μία από τις εγγονές του Ντούτσε, δήλωσε χθες, Τετάρτη, ότι δεν θα είναι υποψήφια στις βουλευτικές ε...

Ο αργός θάνατος της «παραδοσιακής» τηλεόρασης: Οι νέοι βλέπουν εφτά φορές λιγότερο από τους 65+ ετώνΚόσμος

Οι νέοι παρακολουθούν σχεδόν επτά φορές λιγότερη τηλεόραση από ό,τι οι άνθρωποι ηλικίας άνω των 65 ετών, σύμφωνα με έκθεση της Ofcom. Σύμφωνα με την έκθεση με στοιχεία από τη Βρετα...