Πέντε υποτροφίες από το Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas

Το Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St' Nicholas αποφάσισε χορηγία για μεταπτυχιακές σπουδές μεταπτυχιακών φοιτητών, σε τέσσερα καταξιωμένα Ελληνικά Πανεπιστήμια: Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Το Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas έχει το προνόμιο να προσφέρει μερική χορηγία για μεταπτυχιακούς φοιτητές, με σκοπό να υποστηρίξει τους άριστους στην επίτευξη των ακαδημαϊκών στόχων τους.

Η χορηγία θα προσφερθεί για σπουδές στα κάτωθι τμήματα των Πανεπιστημίων:

  1. ΠΜΣ στην Χημεία Τροφίμων, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ελληνόφωνο πρόγραμμα)
  2. ΠΜΣ στην Μηχανική Υπολογιστών, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ελληνόφωνο πρόγραμμα)
  3. ΠΜΣ στη Ναυτιλία, Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Ελληνόφωνο πρόγραμμα)
  4. MSc in Shipping Management, Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Αγγλόφωνο πρόγραμμα)
  5. ΠΜΣ στις νέες τεχνολογίες στη Ναυτιλία και τις μεταφορές, Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Ελληνόφωνο πρόγραμμα)

Ο Πρόεδρος του Αhepa Maritime Chapter St' Nicholas, cpt Δημήτριος Ματθαίου ανέφερε για αυτήν την μεγάλη προσφορά:

"Στην Αhepa Maritime Chapter St' Nicholas, πιστεύουμε ολόψυχα στην ισχύ της εκπαίδευσης και στην επίδρασή της στους ανθρώπους και γενικότερα στην κοινωνία. Αναγνωρίζουμε την αξία των προηγμένων σπουδών για την προώθηση της γνώσης, της καινοτομίας και τη διαμόρφωση των μελλοντικών ηγετών σε διάφορους τομείς. Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για την καλλιέργεια ταλέντων και την υποστήριξη των εκπαιδευτικών προσπαθειών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη μερική χορηγία σε αυτά τα τόσο καταξιωμένα Πανεπιστήμια".

Το πρόγραμμα των χορηγιών έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει φοιτητές που έχουν επιδείξει εξαιρετικά ακαδημαϊκά επιτεύγματα και γνήσιο πάθος για τον τομέα σπουδών που έχουν επιλέξει.

Η διαδικασία επιλογής θα ακολουθήσει τα αυστηρά ακαδημαϊκά κριτήρια που έχει ορίσει το κάθε Πανεπιστήμιο, διασφαλίζοντας ότι οι φοιτητές που πραγματικά αξίζουν, θα λάβουν την οικονομική στήριξη προκειμένου να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις σπουδές τους στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που επιθυμούν.

Οι επιτυχόντες θα λάβουν μερική χορηγία, η οποία θα συμβάλει στην διευκόλυνσή τους αναφορικά με το κόστος των μεταπτυχιακών τους σπουδών. Η χορηγία θα καλύψει μέρος των διδάκτρων και θα περιλαμβάνει επιπρόσθετα οφέλη, όπως πρόσβαση σε ερευνητικούς πόρους, ευκαιρίες καθοδήγησης ή κι ακόμα και μεγιστοποίηση της εκπαιδευτικής τους εμπειρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να ακολουθήσουν τις διαδικασίες υποβολής αίτησης που περιγράφονται από τα αντίστοιχα Πανεπιστήμια. Προς διευκόλυνσή σας, επισκεφτείτε τα websites του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προκειμένου να λάβετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας, τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

'Έχουμε την τιμή να υποστηρίξουμε την επόμενη γενιά των ταλαντούχων επαγγελματιών και να συμβάλλουμε στο ακαδημαϊκό τους ταξίδι. Επενδύοντας στην εκπαίδευση, ελπίζουμε να εμπνεύσουμε την καινοτομία, να προωθήσουμε την πνευματική ανάπτυξη και να δημιουργήσουμε ένα λαμπρότερο μέλλον για τα άτομα και την κοινωνία στο σύνολό της.

Θα θέλαμε να προτρέψουμε όλους τους φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια να αδράξουν αυτήν την ευκαιρία και να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα μερικής χορηγίας. Προτεραιότητα στην επιλογή του υποψηφίου που θα λάβει την χορηγία, θα δοθεί στους αδελφούς και στα τέκνα των αδελφών του Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St' Nicholas.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς, προκειμένου να λάβετε την απαραίτητη στήριξη στις μεταπτυχιακές σας σπουδές και να ξεκινήσετε την πορεία σας για γνώση και προσωπική ανάπτυξη.

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές προς όλους τους αιτούντες και ανυπομονούμε να σας στηρίξουμε στις ακαδημαϊκές σας προσπάθειες.

Διαβάστε επίσης

Επαναλειτουργεί από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο 2023 η Διώρυγα ΚορίνθουΝαυτιλία

Η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου, ενημερώνει τους συνεργάτες και πελάτες της ότι οι εργασίες αποκατάστασης είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με το επίσημο χρονοδιάγραμμα των εργασι...

Πλοία: Προ των πυλών "τσουνάμι" διαλύσεων - "Έκρηξη" στις νέες παραγγελίες Ναυτιλία

Στόχος είναι να εξισορροπηθεί η κατάσταση αφού όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε «έκρηξη» στις νέες παραγγελίες πλοίων   Εδώ και αρκετό καιρό τα στοιχεία δείχνουν «έκρηξη...

Προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ η ενίσχυση με πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ναυτιλία

Οι τεράστιες ελλείψεις σε πολιτικό προσωπικό στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισημάνθηκαν μεταξύ άλλων σε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία (ΠΣ) το οποίο π...

Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Η πολιτική αστάθεια εντείνει τον κίνδυνο για την μετάβαση στην πράσινη ναυτιλίαΝαυτιλία

Η έκθεση Maritime Barometer Report 2022-2023 του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου (ICS) – που δημοσιεύθηκε σήμερα – αποκαλύπτει ότι η αβεβαιότητα σχετικά με τη διαθεσιμότητα καυσ...

Παράταση προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα υποτροφιών της HELMEPAΝαυτιλία

Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για το πρόγραμμα υποτροφιών της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA του Ακαδημαϊκού Έτους 2023-2024, έλαβε νέα προθ...

"Smart Shipping, Port & Logistics" στο MAREPORT 2023 Ναυτιλία

Το Ινστιτούτο Ναυτιλιακής Οικονομικής Στρατηγικής στα πλαίσια των συνεδριακών εκδηλώσεων που διοργανώνει διεθνώς θα προβεί στη διεξαγωγή του MAREPORT 2023 (33o Συνέδριο του οργανισ...