ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πτήση τρόμου: Δείτε τη στιγμή που πιάνει φωτιά κινητήρας αεροσκάφους

Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε ο πιλότος της πτήσης 1425 της Delta Airlines, που ξεκίνησε από την Ατλάντα με προορισμό την Βαλτιμόρη.

Οι 150 επιβάτες έζησαν τον απόλυτο τρόμο, όταν η καμπίνα του αεροσκάφους, τύπου MD-88, άρχισε να γεμίζει με καπνό.

Όπως διαπιστώθηκε ένας από τους κινητήρες του αεροσκάφους έπιασε φωτιά, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική προσγείωση στην Βόρεια Καρολίνα.

Επιβάτης του αεροσκάφους κατέγραψε τον φλεγόμενο κινητήρα από το εσωτερικό του αεροπλάνου, ενώ όπως δήλωσε στο CNN, επικράτησε ο απόλυτος πανικός, καθώς όλοι τρομοκρατήθηκαν.

Στο βίντεο διακρίνεται ένα μεταλλικό αντικείμενο (η «μύτη» που βρίσκεται στο εξωτερικό τμήμα του κινητήρα) να έχει αποκολληθεί και να «γκελάρει» πάνω στον κινητήρα.

Όλοι οι επιβάτες είναι πλέον ασφαλείς, ενώ δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Σημειώνεται ότι δόθηκαν δωρεάν εισιτήρια για να συνεχίσουν το ταξίδι τους με άλλο αεροσκάφος, ενώ η Delta Airlines ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος θα ελεγχθεί ενδελεχώς για να εξακριβωθεί η αιτία της βλάβης.

 

Διαβάστε επίσης

Το επίσημο βίντεο του Porosea 2019SM TUBE

Στην δημοσιότητα βρίσκεται το φετινό επίσημο βίντεο του Porosea 2019 που διοργανώθηκε από τον Δήμο Πόρου, την whynot και το Saronic Ttriathlon Club.  Το φετινό Porosea ήταν το πιο ...

Το Σίναμπουγκ «ξύπνησε»...SM TUBE

Τέφρα και καπνοί μετά την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ινδονησία Μια πυκνή στήλη στάχτης και καπνού ξεχύνεται από τον κρατήρα του ηφαιστείου Σίναμπουγκ στο βόρειο τμήμα της Σουμάτρα,...