Τροιζηνία - Μέθανα: Ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητα του για τον δήμο ο Σωτήριος Σούχλας

Με την ακόλουθη δήλωση, ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητα του για τις εκλογές του Οκτωβρίου, ο σημερινός Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Σωτήριος Σούχλας: 

 

"Αγαπητές Συνδημότισσες και αγαπητοί Συνδημότες του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων,
Φίλες και Φίλοι,
με σεβασμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου στον Δήμο Τροιζηνίας - Μεθάνων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Σας κοιτάω όλους στα μάτια, με ωριμότητα και υπευθυνότητα, με ισχυρή βούληση και αποφασιστικότητα, με ανανεωμένες ιδέες και υλοποιήσιμες προτάσεις και σας εγγυώμαι προσωπικά, με βεβαιότητα ότι, την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια και την εμπιστοσύνη που σας ζητώ να μας δείξετε και τώρα, δεν θα την προδώσω ποτέ! .
Για εμένα, η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας. Είναι χώρος δημιουργίας και διαρκούς έντιμου αγώνα. Δεν είναι μέσο προσωπικής προβολής, ούτε τρόπος εκπλήρωσης προσωπικών συμφερόντων. Είναι θεσμός που δεν πρέπει να περιορίζεται στην συμμετοχική παρατήρηση, αλλά να επεκτείνεται κυρίως στη συμμετοχική δράση.
Υπηρέτησα τον τόπο μου ως Αντιδήμαρχος από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως και το τέλος του 2022 . Μετά το τραγικό γεγονός της αιφνίδιας απώλειας του Δημάρχου μας, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής μου έκαναν την τιμή να με επιλέξουν για Δήμαρχο, αξίωμα το οποίο υπηρετώ μέχρι και σήμερα.
Η στάση μου είναι ξεκάθαρη. Συνεχίζω δυναμικά με τις ίδιες αξίες, με τις ίδιες αρχές! Προχωράω μπροστά με «όραμα για δημιουργία», χωρίς εξαρτήσεις και μικροπολιτικά στεγανά.
Μαζί με τους συνεργάτες μου, διευρύνουμε ένα συμμετοχικό, συνολικό σχέδιο ανάπτυξης και ανασυγκρότησης του Δήμου μας. Ένα σχέδιο που αποτελεί τον «οδικό χάρτη» μας, βασιζόμενοι σε αυτό που σας έχουμε ήδη αποδείξει… την αποτελεσματική δημοσιονομική διαχείριση, που είναι η θεμέλιος βάση της εύρυθμης λειτουργίας ολόκληρου του Δήμου. Με σθένος, τιμιότητα, ανιδιοτέλεια και πολιτικό πολιτισμό, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά, με γνώμονα την προσφορά στο συνάνθρωπο και τον τόπο μας.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που αγαπούν και πιστεύουν στις δυνατότητες αυτού του ευλογημένου τόπου! Έχει ανάγκη από μια ισχυρή δημοτική ομάδα που θα συνδυάζει την εμπειρία, τις γνώσεις, την ανανέωση, το ήθος και την αποτελεσματικότητα! Μια ομάδα η οποία θα αντλεί τη δύναμή της από την ίδια την κοινωνία, δρώντας συλλογικά, με γνώμονα πρώτα τους πολίτες και τις ανάγκες τους.
Η φιλοσοφία μου αποτυπώνεται σε ένα δυναμικό, συναινετικό και με πολλή αγάπη για τον τόπο ψηφοδέλτιο. Ανεξάρτητα από πολιτικές καταβολές, συνδυάζουμε την πολύτιμη εμπειρία και γνώση, με την ορμή και τη φρέσκια ματιά των νεότερων μελών. Στην ομάδα μας προστίθενται καθημερινά συμπολίτες μας με ισχυρό αποτύπωμα στην κοινωνία, που συμβάλλουν στην ανανέωση, ενισχύουν τη δύναμή μας και για τους οποίους σύντομα θα ενημερωθείτε.
Είμαστε όλοι άνθρωποι με κοινό όραμα, με σταθερό προσανατολισμό τη χρηστή διοίκηση και τη διαφάνεια, με βασικό «θεμέλιο λίθο» την ανιδιοτέλεια σε όλα τα επίπεδα.
Όλοι μαζί θα δώσουμε, όχι την προσωπική, αλλά τη συλλογική «μάχη», για το μέλλον του τόπου μας.
Καλώ όλους τους δημότες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, θέτοντας το εμείς πάνω από το εγώ, χωρίς αντιπαλότητες και μικροπολιτικές.
Καλώ τους νέους, με την ενέργεια, το πάθος, την αγωνιστικότητά τους να συμπορευτούν μαζί μας.
Καλώ τους μεγαλύτερους σε ηλικία που αποτελούν για εμάς φωτεινό παράδειγμα αγωνιστών της ζωής, να μας μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους και να μας καταθέσουν την πολύτιμη εμπειρία τους!
Σας καλώ όλες και όλους να εργαστούμε με μια νέα αντίληψη, με σύνεση, με ειλικρίνεια.
Ανοίγουμε νέα σελίδα μελετώντας προσεκτικά και αξιολογώντας όλες τις προηγούμενες, με ήθος, με όραμα, με πίστη, με νόμιμες διαδικασίες!
Στην προσπάθειά μας δεν περισσεύει κανείς και δεν απαξιώνουμε την προσπάθεια κανενός.
Με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον που μας ενώνει, με ξεκάθαρο λόγο και αδιαπραγμάτευτο πλαίσιο αξιών, με ενεργή συμμετοχή και συλλογική δράση, επιλέγουμε να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε.
Με οδηγό τη αγάπη για τον τόπο μας, έχοντας δώσει ουσιαστικά δείγματα γραφής όλα αυτά τα χρόνια, με πίστη στις δυνάμεις και στις δυνατότητες μας, αλλά και φανερά ανανεωμένοι, δηλώνουμε στρατευμένοι στο όραμά μας. Χαράσσουμε κοινή πορεία, δυναμικά, συλλογικά, με αμετάθετο στόχο τη βιώσιμη μετάβαση του Δήμου μας στο μέλλον.
Έχω πλήρη επίγνωση των υποχρεώσεων και των δυσκολιών. Έχω όμως παράλληλα παρακαταθήκη, τη γνώση, την εμπειρία και τις διδαχές του παρελθόντος, αλλά και τη δύναμη και την ώθηση των καινοτόμων ιδεών που συνθέτουν ένα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πλάνο για την επόμενη μέρα.
Δεσμεύομαι προσωπικά ότι, με σχέδιο νέας και μακράς πνοής, με σωστό προγραμματισμό για την κοινωνία και την οικονομία, με διοίκηση με ήθος, δημοκρατία και διαφάνεια, ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων, ο τόπος μας, θα εξακολουθήσει να έχει την σταθερά ανοδική πορεία που του αξίζει!
Με εκτίμηση
Σωτήριος Αθ. Σούχλας"

Διαβάστε επίσης

Τροιζηνία: Υποψήφιος με το ΜέΡΑ25 ο Γιάννης Γκούμας - Δείτε ποιοι άλλοι Τροιζήνιοι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Τρείς Τροιζήνιοι έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητα τους στην Α' Πειραιώς και Νήσων, με τρία διαφορετικά κόμματα, στις εκλογές της 21ης Μαΐου.  Πρόκειται για τον Πέτρο Μούγιο, ο οπ...

Τροιζηνία - Μέθανα: 5 ακόμη υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Τάσου Μούγιου ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Πέντε ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδιασμού του, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Τάσος Μούγιος.  Συνολικά μέχρι σήμερα, ο κ. Μούγιος έχει ανακο...

Γαλατάς: Ο Τροιζήνιος υποψήφιος βουλευτής με την "Ελληνική Λύση" Π. Μουγιος κατέθεσε στεφάνι την 25η ΜαρτίουΤΡΟΙΖΗΝΑ

Ο Τροιζήνιος υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα "Ελληνική Λύση" κ. Πέτρος Μούγιος, κατέθεσε στεφάνι την 25η Μαρτίου, στον Γαλατά Τροιζηνίας.  Ακολουθεί το μήνυμα του κ. Μούγιου: "Εκπρ...

Τροιζηνία - Μέθανα: 5 ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του Τάσου Μούγιου ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Πέντε ακόμη υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους με την παράταξη του "Ενότητα και Ανάπτυξη Τροιζηνίας Μεθάνων" ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Μούγιος.  Με αυτούς τους 5 υποψήφιο...

Τροιζηνία: Έργα οδοποιίας και αναπλάσεις που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής, στο επίκεντρο της συνάντησης Πατούλη - Σούχλα ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Γ. Πατούλης: «Ο δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα της Αττικής μας το οποίο στηρίζουμε διαχρονικά και ενισχύουμε με χρηματοδοτήσεις και αναπτυξιακά εργαλεία»  ...