Τροιζηνία - Μέθανα: 5 ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του Τάσου Μούγιου

Πέντε ακόμη υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους με την παράταξη του "Ενότητα και Ανάπτυξη Τροιζηνίας Μεθάνων" ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Μούγιος. 
Με αυτούς τους 5 υποψήφιους, ο αριθμός των υποψηφίων της παράταξης του κ. Μούγιου έφτασε τους 20.
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μούγιου: 
 
 
Αγαπητοί μου συμπολίτες,
η ομάδα μας "Ενότητα και Ανάπτυξη Τροιζηνίας Μεθάνων" προχωράει και συνομιλεί καθημερινά μαζί σας έχοντας ως μόνη δύναμη τους ανθρώπους που την στελεχώνουν. Ο συνδυασμός μας εμπλουτίζεται συνεχώς μέσα από το κοινωνικό σύνολο με στόχο την ευρύτερη δυνατή εκπροσώπηση του. Θέλουμε να δώσουμε φωνή σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας. Άνθρωποι που νοιάζονται για τον τόπο μας και επαγγελματίες απ' όλους τους παραγωγικούς κλάδους μας πλαισιώνουν καθημερινά και μας ενδυναμώνουν με τις ιδέες, τις προτάσεις και την δράση τους.
Με τιμή, λοιπόν, ανακοινώνουμε σήμερα τους επόμενους 5 υποψηφίους μας:
 
 
ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Ο Σταμάτης Γκίκας γεννήθηκε το 1959 με καταγωγή από τα Μέθανα. Είναι απόφοιτος του τμήματος θερμοϋδραυλικού της δημόσιας σχολής Ο.Α.Ε.Δ. Πειραιά.
Η απόφασή του να συμμετάσχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό "Ενότητα και Ανάπτυξη" ανέκυψε από την επιθυμία του για προσφορά στον τόπο, όπου μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα. Στόχος του είναι η παροχή κάθε είδους αρωγής στις καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών του μέσω της εμπειρίας του και της επαγγελματικής του ιδιότητας.
 
 
 
ΗΡΕΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ο Κώστας Ηρειώτης γεννήθηκε στην Τροιζήνα το 1955. Είναι γόνος δεκατετραμελούς οικογένειας, ενώ ο ίδιος απέκτησε τέσσερα τέκνα και οχτώ εγγόνια.
Επαγγελματικά διατηρεί την ανθοπαραγωγική επιχείρηση του πατέρα του από το 1973. Επί πενήντα συναπτά έτη παράγει πραγματικό πλούτο από τα δρεπτά άνθη, συσκευάζει και εμπορεύεται άνθη μέσω του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών. Έχει προσφέρει όλη την επαγγελματική του ενέργεια συμμετέχοντας στην Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών από το 1989 αποτελώντας συνεχώς αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της, μέχρι σήμερα.
Στις επαγγελματικές του επιτυχίες συγκαταλέγονται:
• Η ανάμειξή του στις κινητοποιήσεις για διαφοροποίηση του όρου "ανθοπώλης" και "ανθοπαραγωγός" το 1990.
• Η συμμετοχή του στην οργάνωση των κινητοποιήσεων των ανθοπαραγωγών μαζί με όλους τους Έλληνες αγρότες το 2016.
• Η συμμετοχή του, μέσω του Αγροτικού Ανθοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Αθηνών, στην οργάνωση των "Ανθεστηρίων" στον Γαλατά Τροιζηνίας το 2017.
• Η συμμετοχή του στην ενδυνάμωση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ανθοπαραγωγών με τακτικές ημερίδες στον Αγροτικό Ανθοπαραγωγικό Συνεταιρισμό Αθηνών το 2017.
• Η συμβολή του στην οργάνωση του 1ου Συνεδρίου για την Ανθοπαραγωγή το 2017.
• Η αρωγή του στην διαμόρφωση της βάσης για την Διεπαγγελματική Οργάνωση Δρεπτών Ανθέων το 2017.
Την πολυετή εμπειρία από την συμμετοχή του στην συλλογική δράση όλα αυτά τα χρόνια θέτει στην διάθεση της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Τροιζήνας, ώστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Τοπική Ανάπτυξη να αξιωθεί ότι καλύτερο μπορεί.
 
 
 
ΛΑΔΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Ο Αναστάσιος Λαδάς, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιουλίου 1971.Απόφοιτος γυμνασίου, άρχισε να εργάζεται στο ξυλουργείο του πατέρα του, όπου και έμαθε την τέχνη.Στην πορεία ασχολήθηκε με την αλιεία επαγγελματικά και στην συνέχεια και τουριστικά, μίας και ασχολείται με τον αλιευτικό τουρισμό, κάτι καινούργιο και πρωτότυπο για τον τόπο μας. Έχει διατελέσει πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γαλατά και είναι πρόεδρος του αλιευτικού συλλόγου του δήμου μας.
Είναι παντρεμένος με την Μαρία Ευρετοπούλου - Τετίκη, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιό 14 χρονών.
Το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη και την προοπτική αυτού του τόπου, τον ώθησαν ώστε να συμμετάσχει και να γίνει ένα " κομμάτι" του συνδυασμού μας.
 
 
 
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ο Δημήτριος Νικολάου γεννηθείς το 1969 κατάγεται από το Μεγαλοχώρι Μεθάνων. Είναι παντρεμένος με την Φραγκούλα έχοντας αποκτήσει δύο τέκνα, την Πελαγία και τον Νικόλα.
Κατέχει πτυχίο ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων, ενώ από το 1999 επαγγελματικά δραστηριοποιέιται στην εταιρία Ο.ΣΥ. Οδικές Συγκοινωνίες. Είναι μέλος του εξωραϊστικού και αθλητικομορφωτικού συλλόγου Μεγαλοχωρίου "Αρσινόη" των Μεθάνων και πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αυτού. Υπήρξε μέλος σχολικών επιτροπών ως γραμματέας στις σχολικές μονάδες των τέκνων του. Αυτήν την περίοδο κατέχει την θέση αντιπροέδρου του "Φιλόπτωχου Ταμείου" του Αγίου Χαραλάμπους στην Νέα Σμύρνη. Στόχος του ο οριστικός επαναπατρισμός και να προσφέρει με αγάπη στον τόπο που μεγάλωσε.
 
 
 
ΤΣΑΡΜΠΟΥ ΕΛΕΝΗ
Η Ελένη Τσαρμπού γεννηθείσα στις 19/07/1973 είναι κόρη του Σαράντου Τσαρμπού και της Ελένης Τσαρμπού - Μπουτσιφάκου από την Τροιζήνα. Η ίδια είναι μόνιμη κάτοικος του Γαλατά Τροιζηνίας και έχει δύο γιους τον Σαράντο και τον Παναγιώτη Σαμπάνη.
Κατέχει πτυχίο ΙΕΚ Λογιστικής, έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα στον τομέα των οικονομικών μαθηματικών, της οικονομικής εμπορικής εγκυκλοπαίδειας καθώς και της μηχανογραφημένης λογιστικής. Ακόμη, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πληροφορικής και ομιλεί την αγγλική και την γαλλική γλώσσα. Έχει διατελέσει διευθύντρια - εκπρόσωπος στο ξενοδοχείο "Γαλάτεια" στον Γαλατά, ενώ από το 2001 διατηρεί την δική της επιχείρηση.
Η απέραντη αγάπη για τον τόπο καταγωγής της και η διάθεση για προσφορά την ώθησαν να συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό μας. Η ίδια οραματίζεται έναν Δήμο να σφύζει από ζωή και να είναι ικανός να προσελκύει τους νέους να διαμείνουν, να μπορεί να παρέχει περίθαλψη στους ηλικιωμένους και να προσφέρει μια άνετη ζωή στους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Τέλος, οραματίζεται έναν Δήμο πρότυπο, τον οποίο όλοι θα θέλουν να επισκεφτούν. Όλα αυτά πιστεύει πως μπορούν να υλοποιηθούν με Ενότητα και Ανάπτυξη!
 

Διαβάστε επίσης

Τροιζηνία: Έργα οδοποιίας και αναπλάσεις που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής, στο επίκεντρο της συνάντησης Πατούλη - Σούχλα ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Γ. Πατούλης: «Ο δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα της Αττικής μας το οποίο στηρίζουμε διαχρονικά και ενισχύουμε με χρηματοδοτήσεις και αναπτυξιακά εργαλεία»  ...

Τροιζηνία - Μέθανα: Αυτό είναι το σήμα της παράταξης του Τάσου Μούγιου «Ενότητα & Ανάπτυξη Τροιζηνίας - Μεθάνων» (pic)ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Το λογότυπο της δημοτικής παράταξης «Ενότητα Ανάπτυξη Τροιζηνίας - Μεθάνων», παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων, Τάσος Μούγιος. Στο μήνυμα του ο κ. Μούγιος αναφέρ...

Τροιζηνία: Εξετάσεις υποψηφίων χειριστών - οδηγών Γεωργικών ΜηχανημάτωνΤΡΟΙΖΗΝΑ

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει, ότι θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις υποψηφίων χειριστών - οδηγών Γεωργικών Μηχανημάτων, στις εγκαταστάσεις του Δενδροκομικού Σταθμού Πόρο...

Τέμπη: Μήνυμα από τους μαθητές του Λύκειο Γαλατά - Μήνυμα και από το ΚΔΑΠ ΠόρουΤΡΟΙΖΗΝΑ

Ραγίζουν καρδιές οι μαθητές στα σχολεία της χώρας που, με τον δικό τους τρόπο, λένε αντίο στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.   Στο Γενικό...

Τροιζηνία - Μέθανα: Με τέσσερις υποψηφιότητες η διεκδίκηση του Δήμου; ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Αρχίζουν να διαμορφώνονται τα σχήματα και οι υποψηφιότητες στο Δήμο Τροιζηνίας Μεθάνων. Με δεδομένες, μέχρι στιγμής, δύο υποψηφιότητες, προχωρούν με έντονους ρυθμούς οι πολιτικές ζ...

Τροιζηνία - Μέθανα: Πέντε ακόμη υποψήφιοι με την παράταξη του Τάσου Μούγιου ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Πέντε ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Τάσος Μούγιος. Από τις 26 Οκτωβρίου 2022 που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, ο κ....

Εθιμοτυπική συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής με τον νέο Δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων Σ. ΣούχλαΤΡΟΙΖΗΝΑ

Γ. Πατούλης: « Στη σκιά της θλιβερής απώλειας του Σπύρου Πολλάλη, ευχόμαστε καλή θητεία στον νέο Δήμαρχο. Θα έχει τη στήριξή μας και μαζί θα κάνουμε πολλά στον πανέμορφο τόπο του» ...

Τσικνοπέμπτη στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γαλατά ΤΡΟΙΖΗΝΑ

Την Τσικνοπέμπτη γιόρτασαν στο ΕΕΕΕΚ Γαλατά, όπου τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμΕΑ "Άγιος Κήρυκος" μαζί με όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους φίλους...