ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Πόρος: Παραίτηση της δημοτικής συμβούλου της πλειοψηφίας Καίτης Ροΐδη - Μπήτρου

Την παραίτηση της από τη θέση της δημοτικής συμβούλου Πόρου και της αντιδημάρχου ανακοίνωσε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, η κα. Κατερίνα Ροίδη - Μπήτρου, ενώπιον του  Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου. 

Λίγο αργότερα, η κα. Κατερίνα Ροϊδη - Μπήτρου, σε κείμενο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, επικαλέστηκε προσωπικούς κι όχι πολιτικούς λόγους για την απόφαση της αυτή. Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της: 

 

"Θα ήθελα να ενημερώσω ότι σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου από την θέση της δημοτικής συμβούλου του Δήμου Πόρου. Έλαβα αυτή την απόφαση μετά από συζήτηση με τον Δήμαρχο Γιάννη Δημητριάδη, καθώς τον ενημέρωσα ότι έχω αποφασίσει να μην θέσω εκ νέου υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2023. Έτσι, κρίναμε μαζί ότι για να διευκολύνω την παράταξη, το καλύτερο θα είναι να παραδώσω από σήμερα την έδρα μου και να απελευθερώσω την θέση Αντιδημάρχου στην οποία έχω τοποθετηθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους.
Στα 2 χρόνια που ήμουν στην θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και στους 10 μήνες που διατέλεσα Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών βοήθησα με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξή μου, τον Δήμο και τον Δήμαρχο Γιάννη Δημητριάδη, στον οποίο εύχομαι να συνεχίσει το έργο του για πολλά χρόνια. Έλαβα, ωστόσο, την απόφαση να μην συνεχίσω να ασχολούμαι με τα κοινά για καθαρά προσωπικούς -και όχι πολιτικούς- λόγους και βέβαια διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται να συμμετέχω ούτε σε άλλο συνδυασμό που τυχόν διεκδικήσει την δημαρχία στις ερχόμενες εκλογές. Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγαλο ευχαριστώ στους Δημότες του Πόρου που με στήριξαν με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια.
Θα συνεχίσω να βοηθάω τους συμπολίτες μας μέσα από την εργασία μου στο Φαρμακείο της οικογένειάς μου και από την δραστηριοποίησή μου στην κοινωνία ως πολίτης που αγαπάει τον τόπο του."
 
 
Αργότερα το βράδυ της Τρίτης, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ανάρτησε το ακόλουθο μήνυμα: 
 
"Μετά την απόφαση της Καίτης Μπήτρου-Ροΐδη να μην θέσει τελικά υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2023 για προσωπικούς λόγους, θέλω να την ευχαριστήσω δημόσια για την προσφορά της στον Δήμο και στην παράταξή μας από το 2017, καθώς και για την διευκόλυνση της παράταξης με την σημερινή καθαρή στάση της να υποβάλει την παραίτησή της από την θέση της δημοτικής συμβούλου και Αντιδημάρχου. Η Καίτη στα πεντέμισι έτη που συμμετείχε στην παράταξη πλειοψηφίας προσέφερε πολύτιμη στήριξη στο έργο μας και σημαντικά αποτελέσματα στους τομείς αρμοδιότητάς της. Της ευχόμαστε κάθε καλό στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή και στην πορεία της εκτός τοπικής αυτοδιοίκησης.
Τις επόμενες μέρες θα προσκαλέσω τον πρώτο επιλαχόντα σύμβουλο της παράταξης πλειοψηφίας Κώστα Γκιων προκειμένου να ορκισθεί ως δημοτικός σύμβουλος και θα ανακοινώσω τις αρμοδιότητες Αντιδημάρχων για το υπόλοιπο της δημοτικής θητείας."
 
 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΠΟΡΟΣ

Γράφει ο Γιάννης Μανιάτης -    Με την αφορμή του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, μία σειρά γνωστών Ελλήνων συγγραφέων έγραψε διηγήματα που σχετίζονται με ιστο...

image descriptionΠΟΡΟΣ

Την υποψηφιότητα του επιχειρηματιά Πάνου Λουκόπουλου με τον συνδιασμό της "Καθαρής Πορείας", ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης. Με τον κ. Λουκόπουλο, οι υποψήφιοι που...

image descriptionΠΟΡΟΣ

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη, παράταση 2 επιπλέον ετών στην προθεσμία ίδρυσης βιομηχανικών ζωνών ιχθυοκαλλιέργειας (Π.Ο.Α.Υ.) έδωσε η Κυβέρνηση στις ετ...