ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόρος: Έλλειψη στο νερό και στην ενημέρωση

Προβλήματα στην υδροδότηση αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές της πόλης του Πόρου, την Τρίτη 28 Μαΐου.
Οι διακοπές νερού προκάλεσαν αναστάτωση στους δημότες, καθώς κατά τη διάρκεια τους δεν υπήρχε ενημέρωση, ούτε από την επίσημη σελίδα του Δήμου Πόρου, ούτε από το προφίλ του Δημάρχου στο facebook.
Τελικά το βράδυ της Τρίτης, στις 8μμ, εκδόθηκε ανακοίνωση που ενημέρωνε ότι η διακοπή νερού οφείλεται στον καθαρισμό και την συντήρηση των υδροδεξαμενών του Μύλου. Οι διακοπές στην υδροδότηση εστιάζονται στις περιοχές της Μπρίνιας και της Πούντας και αναμένεται να αποκατασταθούν τις επόμενες ώρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα, στις 20 Μαΐου, στο προφίλ του Δημάρχου Πόρου Γιώργου Κουτουζή είχε αναρτηθεί ανακοίνωση - κάτι που δεν έγινε εχθές ή σήμερα - ότι την επομένη, στις 21 Μαΐου, θα γινόταν ο καθαρισμός των κεντρικών δεξαμενών ύδρευσης στο Μύλο, με τη σύσταση για ελάχιστη δυνατή κατανάλωση νερού.
Άγνωστο παραμένει το αν έγινε τελικά ο καθαρισμός την Τρίτη 21/5, ή αν αναβλήθηκε και έγινε απροειδοποίητα και δίχως ενημέρωση, μόνο σήμερα.
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά περιστατικών για τα οποία υπάρχει ελλιπής, καθυστερημένη ή ανύπαρκτη ενημέρωση από τον Δήμο Πόρου.

Διαβάστε επίσης

Πόρος - Καθετή: Έκθεση φωτογραφίας «Ίσαλος γραμμή» - Ταξίδια με ποντοπόρα φορτηγά & γκαζάδικα πλοία, 1950-1966ΠΟΡΟΣ

Ο άρρηκτος δεσμός του Πόρου με τη ναυτοσύνη σε μια νοσταλγική έκθεση φωτογραφίας. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Καθετής ανοίγει φέτος με μια ιδιαίτερη έκθεση. Η έκθεση φωτογραφίας «...