Πόρος: Το βιβλίο του Γ. Κουκουδάκη "H Ύδρα του 1821: Ανταρτοπόλεμος στη Θάλασσα" παρουσιάστηκε στο κοινό του Πόρου

Μια πολύ ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 στον Πόρο. 


Ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, προσκεκλημένος από τον Δήμαρχο Πόρου, Γιάννη Δημητριάδη, παρουσίασε το βιβλίο του "H Ύδρα του 1821: Ανταρτοπόλεμος στη Θάλασσα".


Για το βιβλίο του κ. Κουκουδάκη, εκτός από τον ίδιο, μίλησαν οι συνάδελφοι του δήμαρχοι Πόρου και Κυθήρων κ.κ. Γιάννης Δημητριάδης και Στράτος Χαρχαλάκης, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο εκδότης κ. Ανδρέας Σιδέρης.


Σύμφωνα με τον κ. Κουκουδάκη, η συγκεκριμένη παρουσίαση είχε προγραμματιστεί για το 2021, που κυκλοφόρησε το βιβλίο, ωστόσο οι κοινωνικοί περιορισμοί λόγω της πανδημίας δεν επέτρεψαν αυτή την παρουσίαση κάτι που έγινε εφικτό στην παρούσα χρονική συγκυρία.


Την παρουσίαση τίμησαν με την παρουσία τους, αρκετοί ποριώτες, ενώ δεκάδες ήταν εκείνοι που την παρακολούθησαν διαδικτυακά από την πλατφόρμα του Δήμου Πόρου, Ζωντανές Συνδέσεις στο Facebook.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις δήμαρχοι του πάνελ, Δημητριάδης, Κουκουδάκης και Χαρχαλάκης, διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις καθώς εκτός από δήμαρχοι είναι και οι τρεις Διεθνολόγοι, γεγονός που συντέλεσε στην άρτια και επιστημονική παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κουκουδάκη.


Από την πλευρά του ο συγγραφέας του βιβλίου, Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ανάρτησε το ακόλουθο μήνυμα για την παρουσίαση του βιβλίου του στον Πόρο:


"Από τη χθεσινή (01/04/2023) παρουσίαση του βιβλίου μου "H Ύδρα του 1821: Ανταρτοπόλεμος στη Θάλασσα" στον γειτονικό Πόρο. Ευχαριστώ το φίλο και εκλεκτό συνάδελφο δήμαρχο Πόρου Γιάννη Δημητριάδη για την τιμητική πρόσκληση και τη ζεστή φιλοξενία καθώς και για την εμπεριστατωμένη και επιστημονικά άρτια εισήγησή του. Θερμές ευχαριστίες οφείλω επίσης και στον εκλεκτό συνάδελφο και φίλο Δήμαρχο Κυθήρων Ευστράτιο Χαρχαλάκη για την άριστη εισήγησή του καθώς και στον εκδότη Ανδρέα Σιδέρη για τον συντονισμό. Τέλος ένα ζεστό ευχαριστώ οφείλω σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη χθεσινή εκδήλωση. "

 


Δείτε την παρουσίαση του βιβλίου στο παρακάτω βίντεο

 

Διαβάστε επίσης

Πόρος: Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης για την Βαλέρια (φωτογραφίες)ΠΟΡΟΣ

Δύο εκδηλώσεις αλληλεγγύης για την Βαλέρια, πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες με την συμμετοχή του κόσμου, να ξεπερνάει κάθε προσδοκία.    Την Κυριακή 2 Απριλίου, ο Σύλλογος Γ...

Πόρος: Οι εποχιακές παραχωρήσεις στον πεζόδρομο, στο Δ.Σ. Πόρου - Κάλεσμα του Δημάρχου προς τους πολίτες και τους επιχειρηματίες ΠΟΡΟΣ

Κάλεσμα προς τους ενδιαφερόμενους πολίτες και επιχειρηματίες στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 6 Απριλίου, απήυθυνε με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης.  Η συνεδρ...

Με επιτυχία η δράση συλλογής προϊόντων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο & Φαρμακείο Δήμου Πόρου ΠΟΡΟΣ

Για μια ακόμα φορά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η δράση συλλογής προϊόντων και υγειονομικού υλικού για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Πόρου στα καταστήματα...