ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόρος: Η Φωτεινή Καραδήμα υποψήφια ξανά με την "Καθαρή Πορεία"

Την υποψηφιότητα της Φωτεινής Καραδήμα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης. Η επιχειρηματίας Φωτεινή Καραδήμα δραστηριοποιείται στην περιοχή Λεμονοδάσους - Αλυκής και είναι για τρίτη φορά υποψήφια με την παράταξη του κ. Δημητριάδη "Καθαρή Πορεία". 
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δημητριάδη:  
 
 
"Η διατήρηση του ίδιου «κορμού» υποψηφίων σε έναν εκλογικό συνδυασμό αποτελεί απόδειξη ενότητας, συνέπειας και αποτελεσματικότητας, ειδικά όταν πρόκειται για έναν συνδυασμό που ασκεί δημοτική διοίκηση.
Η Φωτεινή Καραδήμα συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη φορά ως υποψήφια σύμβουλος στον συνδυασμό μας, εκπροσωπώντας την περιοχή του Λεμονοδάσους – Αλυκής, καθώς και τον τουριστικό κλάδο (εστίαση, ενοικιαζόμενα δωμάτια).
Την ευχαριστώ ιδιαίτερα για την στήριξη και την φιλία της όλα αυτά τα χρόνια!
Πλέον η παράταξή μας έχει ανακοινώσει 18 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους (7 γυναίκες), από τους οποίους οι 5 θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά και οι 13 για δεύτερη, τρίτη ή και τέταρτη φορά."
 

Διαβάστε επίσης

Πόρος: Ο ΝΟΠΤ έκοψε την πίτα του και τίμησε αθλητές και υποστηρικτές (φωτογραφίες)ΠΟΡΟΣ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκοψε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, ο πολυνίκης Ναυτικός Όμιλος Πόρου Τροιζηνίας, στην, γεμάτη κόσμο, αίθουσα εκδηλώσεων Β' Δημοτικού/ Γυμνασίου Πόρ...