ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμαρχος Πόρου: Νεότερη ενημέρωση για το Γυμνάσιο Πόρου

Με νέα ανάρτηση του ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ενημερώνει για τα ακόλουθα αναφορικά με την διεξαγωγή μαθημάτων στο Γυμνάσιο Πόρου:

1. Ήδη από την εβδομάδα που πέρασε, τα περισσότερα κενά μαθημάτων καλύφθηκαν μέσω υποχρεωτικής ανάθεσης υπερωριών σε καθηγητές/καθηγήτριες του ίδιου και άλλων γειτονικών Σχολείων.
2. Όπως ενημερώθηκαν οι μαθητές και οι γονείς, από την Δευτέρα 24.10 με τον ίδιο τρόπο θα καλυφθεί και το τελευταίο σημαντικό κενό (μαθηματικά), ενώ ακάλυπτες θα μείνουν προς το παρόν μόνο ελάχιστες ώρες κάποιων «δευτερευόντων» μαθημάτων (γερμανικά, μουσική).
3. Η ανάθεση υπερωριών στους καθηγητές για την κάλυψη των κενών αποτελεί ένα προσωρινό μέτρο που επιβλήθηκε από την Διεύθυνση β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά έως ότου ολοκληρωθεί η 3η φάση προσκλήσεων αναπληρωτών όταν και αναμένεται τα κενά να καλυφθούν από νέους καθηγητές (δυστυχώς αυτό στο δημόσιο σύστημα παιδείας γίνεται στα τέλη Νοεμβρίου…).
Κατόπιν των ανωτέρω, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Διευθυντή β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Διονύση Αναστασόπουλο, ο οποίος αξιοποίησε κάθε δυνατότητα που του δίνει ο νόμος για να εξασφαλίσει την διεξαγωγή μαθημάτων στο Γυμνάσιό μας, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε πριν έναν μήνα στον Σύλλογο Γονέων και την δημοτική αρχή.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους καθηγητές και καθηγήτριες στους οποίους ανατέθηκαν οι υπερωρίες, οι οποίοι ανέλαβαν μεταβατικά ένα βάρος που το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα έπρεπε να συνεχίσουν να υφίστανται οι μαθητές εξ αιτίας της καθυστέρησης στην στελέχωση του Σχολείου.

Διαβάστε επίσης

Επετειακό βιβλίο για το 1821 με αναφορές στον Πόρο - Συμμετέχει και η Λιάνα Σακελλίου ΠΟΡΟΣ

Γράφει ο Γιάννης Μανιάτης -    Με την αφορμή του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, μία σειρά γνωστών Ελλήνων συγγραφέων έγραψε διηγήματα που σχετίζονται με ιστο...

Πόρος: Ο Πάνος Λουκόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την "Καθαρή Πορεία" ΠΟΡΟΣ

Την υποψηφιότητα του επιχειρηματιά Πάνου Λουκόπουλου με τον συνδιασμό της "Καθαρής Πορείας", ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης. Με τον κ. Λουκόπουλο, οι υποψήφιοι που...

Νέα παράταση από την κυβέρνηση για την δημιουργία των ιχθυο-βιομηχανικών ζωνών (ΠΟΑΥ) ΠΟΡΟΣ

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη, παράταση 2 επιπλέον ετών στην προθεσμία ίδρυσης βιομηχανικών ζωνών ιχθυοκαλλιέργειας (Π.Ο.Α.Υ.) έδωσε η Κυβέρνηση στις ετ...

Πόρος: 4 χρόνια από την λειτουργία του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου ΠόρουΠΟΡΟΣ

Σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια, στις 18 Οκτωβρίου 2018, έγιναν τα εγκαίνια του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πόρου, παρουσία τοπικών αρχών, εκπροσώπων της ηγεσίας του Πυροσβεστ...