ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόρος: Πρόσκληση για κάστινγκ για τις ανάγκες της κινηματογραφικής ταινίας ΚΙΟΥΚΑ

Για άλλη μια φορά ο Πόρος θα αποτελέσει το σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας. Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «ΚΙΟΥΚΑ», σε σκηνοθεσία του Κωστή Χαραμουντάνη και σε παραγωγή της Heretic. Η ομάδα κάνει πρόσκληση για κάστινγκ σε άτομα από την περιοχή. Το κάστινγκ θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου από τις 5μ.μ. ως τις 7 μ.μ. Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου Συγγρού στον Πόρο.

Άντρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών

Η πρόσκληση για κάστινγκ απευθύνεται σε άτομα που διαμένουν στον Πόρο ή κοντά στον Πόρο και θέλουν να συμμετέχουν ως βοηθητικοί ηθοποιοί στα γυρίσματα της ταινίας. Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία. Προβλέπεται αμοιβή για τα άτομα που θα συμμετέχουν. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο χρονικό διάστημα από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου 2022 στον Πόρο.

Η ομάδα της κινηματογραφικής ταινίας θα βρίσκεται στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου στον Πόρο και ανυπομονεί να σας γνωρίσει από κοντά!

Λίγα λόγια για την ταινία

Η «ΚΙΟΥΚΑ» είναι μια ιστορία για την ενηλικίωση και την οικογένεια. Κιούκα (Kyuka) στα ιαπωνικά σημαίνει διακοπές. Το πλαίσιο της ιστορίας είναι πως το καλοκαίρι επιτέλους ήρθε και μια τριμελής οικογένεια, ένας πατέρας με τα δίδυμα ενήλικα παιδιά του, ταξιδεύουν με ένα ιστιοφόρο στον Πόρο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Μια πρωτοβουλία του πατέρα τους, ο οποίος θέλει να ξανασμίξει τα παιδιά του με το παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο Κωνσταντίνος και η Έλσα, τα δύο αδέλφια, στο μετεφηβικό στάδιο της ζωής τους, θα αποφασίσουν να δραπετεύσουν από τον αυταρχικό πατέρα τους, αφού θα τους αναγκάσει να επανασυνδεθούν και να πάρουν εκδίκηση από τη βιολογική τους μητέρα.

 

 

 

 

Η Καθετή υποστηρίζει την παραγωγή της ταινίας, διότι η συμμετοχή στα γυρίσματα, εκτός από μοναδική εμπειρία και ιδιαίτερη ανάμνηση, είναι μια ευκαιρία δημιουργικής έκφρασης των κατοίκων, και βέβαια η ίδια η ταινία είναι μια ευκαιρία ανάδειξης της περιοχής.

Στηρίζουμε, αλλά και δημιουργούμε, ευκαιρίες που ενισχύουν τη δημιουργικότητα της κοινότητάς μας. Τέτοια παραδείγματα είναι το σεμινάριο «Από τις φυλές του κόσμου στη δική μας “φυλή”», το "Εργαστήρι Θεατρικής Καταγραφής Πόρου, Τροιζηνίας και Μεθάνων», η παράσταση «Πέρασμα», η εικαστική έκθεση «Γέφυρες» και η έκθεση φωτογραφίας «Athlesis».

Γίνετε κι εσείς συμμέτοχοι/-ες στο έργο της Καθετής!

Διαβάστε επίσης

Ένα μοναδικό σύγγραμμα του Άδωνι Κ. Κύρου για την ιστορία του Αργοσαρωνικού ΠΟΡΟΣ

Από τις Εκδόσεις ‘’ΛΕΙΜΩΝ’’ κυκλοφόρησε ένα δίτομο σύγγραμμα του γνωστού ιστορικού ερευνητή, και δημοσιογράφου Άδωνι Κ. Κύρου με τίτλο ‘’ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΟΥ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ’’.    Πρόκειτ...

Πόρος: Το Star Clipper φωταγωγήθηκε και προσέθεσε στη μαγεία του περάσματος του Πόρου (φωτογραφίες)ΠΟΡΟΣ

Η έλευση του υπέροχου ιστιοφόρου κρουαζιερόπλοιου Star Clipper στον Πόρο, έχει γίνει τόσο συχνή που παύει πλέον να αποτελεί είδηση.    Ωστόσο, η τελευταία του επίσκεψη στο νησί του...

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη με το Δίκτυο Συνεργασίας Δήμων της Π.Ε. Νήσων Αττικής ΠΟΡΟΣ

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη πραγματοποίησαν τα στελέχη του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 στα γραφεία του Δικτύου σ...

Πόρος: Επιβράβευση μαθητών του Γυμνασίου για το πρόγραμμα ανακύκλωσης που υλοποίησαν τη σχολική χρονιά 2021-22 ΠΟΡΟΣ

Ο Δήμος Πόρου συγχαίρει τους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Πόρου καθώς και την καθηγήτριά τους κ. Ζωή Μηλιδώνη για την πρωτοβουλία τους να καθιερώσουν πρόγραμμα ανακύκλωσης υ...