ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μηχανική βλάβη σε πλοίο με 206 επιβάτες - Κατέπλευσε στον Πόρο (φωτογραφίες)

Ταλαιπωρία για 206 επιβάτες που ταξίδεψαν σήμερα Κυριακή 12 Ιουνίου προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Μηχανική βλάβη παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «FLYING CAT 4» κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου του από Πειραιά για Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες.

 

 

Το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 206 επιβάτες, κατέπλευσε με μειωμένη ταχύτητα στο λιμάνι του Πόρου, όπου του απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης. Στην παραπάνω φωτογραφία, μπορείετε να διακρίνετε ότι η δεξιά μηχανή του πλοίου, δεν λειτουργεί. 

 



Στο λιμάνι του Πόρου αποβιβάστηκαν 37 επιβάτες, ενώ οι υπόλοιποι (123 για Ύδρα, 46 Σπέτσες) προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας στους προορισμούς τους και συγκεκριμένα με τα ταχύπλοα «FLYING CAT 5» (δείτε παραπάνω φωτογραφία) και «SPEED CAT 1».

(φωτογραφίες Γιάννης Δρούγκας)

Διαβάστε επίσης

Γ.Ε. Πόρου: Ζήσαμε κάτι από τα παλιά ΠΟΡΟΣ

Μια ωραία αθλητική εκδήλωση μας παρουσίασε το τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής της Γυμναστικής Ένωσης Πόρου Τροιζηνίας. Περί τα 40 παιδιά έξι έως οκτώ ετών , από τον Πόρο, τον Γαλατά κα...

H παρέμβαση του Δημάρχου Πόρου στη συνάντηση των δημάρχων με τον Μητσοτάκη ΠΟΡΟΣ

Την παρέμβαση του στη χθεσινή συνάντηση των δημάρχων των νησιών με τον Πρωθυπουργό, δημοσιοποιήσε με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης.  Ο κ. Δημητριάδης έθεσε σειρ...