ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Η ελληνοαμερικανίδα και ποριώτισσα τραγουδίστρια Πάμελα αποκαλύπτει για πιο λόγο έφυγε για την Αμερική (βίντεο)

Στην εκπομπή Love it παραχώρησε συνέντευξη η Ελληνοαμερικάνιδα, με καταγωγή από τον Πόρο, τραγουδίστρια της pop Πάμελα Μέλος, που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του 2000.
 
Ευτυχισμένη μητέρα πλέον, η Πάμελα, αποχώρησε από το τραγούδι και την Ελλάδα και ζει στην Αμερική, δηλώνοντας ότι απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί μεγαλώνει τους δύο γιούς της.
 
 Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει εγκαταλείψει το τραγούδι, απάντησε πως προς το παρόν τραγουδάει στα παιδιά της, ενώ για επιστροφή στο επαγγελματικό τραγούδι, η Πάμελα δήλωσε πως όλο και κάτι σκέφτεται. 
 
Ερωτώμενη για την επιτυχία που γνώρισε τα προηγούμενα χρόνια, η Πάμελα δήλωσε έκπληκτη από αυτό που συνέβη τότε. "Δεν το πίστευα! Τσιμπιόμουν όταν μου είπαν το το τραγούδι "Πάμε έλα" παίζει στα ραδιόφωνα" δήλωσε. 
 
Η Πάμελα ρωτήθηκε για το πως παραμένει τόσο όμορφη ακόμη και δήλωσε πως της αρέσει που μαγαλώνει. "Πήρα από 25 κιλά σε κάθε εγκυμοσύνη, αλλά κατάφερα να τα χάσω. Ναι, έχω μεγαλώσει, αλλά μ' αρέσει" είπε. 
 
Όταν ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται αδικημένη κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Πάμελα απάντησε η νύχτα την κουράζει, ενώ ανάφερε πως στην Ελλάδα στην δουλεία στη "νύχτα" επικρατεί σεξιστική και πολλές φορές αντιεπαγγελματική νοοτροπία "Πολλές φορές δουλεύεις και δεν πληρώνεσαι" ανάφερε. 
 
Η Πάμελα υπήρξε ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τις συμπεριφορές που αντιμετώπισε στην καριέρα της από διάφορους ανθρώπους του χώρου. Μίλησε για το πως εκείνη τους απέτρεψε και τους αντιμετώπισε με ευγένεια.
 
"Σήμερα που το σκέφτομαι, πως αντί να προσβληθεί εκείνος που μου φέρθηκε χυδαία, εγώ ήμουν η ευγενική, για να μην τον προσβάλω, να μην τον κάνω να θυμώσει, να μη μου κάνει κακό" δήλωσε.
 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΠΟΡΟΣ

Η ζωγραφική είναι χόμπι και δημιουργική διέξοδος με πολλές εφαρμογές στην καθημερινότητα. Το Εργαστήρι Ζωγραφικής της Καθετής προσφέρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε αρχάριους τη ...