ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Π. Χατζηπέρος: Μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια παραπέμπεται να δικαστεί ο Δήμαρχος Πόρου για το ακατάλληλο νερό

Από τον πρώην Αντπεριφερειάρχη και νύν Περ. Συμβ. Νήσων Αττικής Π. Χατζηπέρο, λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου: 

 

 

"ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΚΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ".

 

Αυτό ήταν το παραπλανητικό σλόγκαν του κυρίου Δημάρχου Πόρου τον Αύγουστο του '17, όταν σε δειγματοληπτικούς ελέγχους που πραγματοποίησε η Περιφέρεια διαπιστώθηκε επανειλημμένως ύπαρξη Νιτρικών Αλάτων πολύ πάνω από το προβλεπόμενο/επιτρεπόμενο  μέγιστο όριο.

Αυτό βέβαια δεν το έλεγε ο τότε Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής, αλλά το Γενικό Χημείο του Κράτους μαζί με οδηγίες προς τον Δήμαρχο όπως είναι Π.Χ. : η ενημέρωση, με κάθε τρόπο και σε δύο γλώσσες των πολιτών να ΜΗΝ χρησιμοποιούν το νερό για πόση, μαγείρεμα, καφέ, παγάκια κλπ. 

Αυτό έπρεπε να κάνει ο υπεύθυνος "άρχοντας του τόπου".

Δυστυχώς όμως ΔΕΝ το έπραξε, με αποτέλεσμα ν' αναγκαστώ να το πράξω εγώ, όπως είχα καθήκον κι υποχρέωση εκ του νόμου αλλά κι από την συνείδηση του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Περιέργως όμως, αντί ο Δήμαρχος να ευχαριστήσει τον Αντιπεριφερειάρχη για την πρωτοβουλία του αυτή να προστατέψει τη δημόσια υγεία, έγραψε, με τα δελτία τύπου που εξέδωσε το πιο πάνω σλόγκαν, με αποτέλεσμα να παραπλανά τους πολίτες εν γνώση του, αφού είχε στα χέρια του τις ενημερώσεις της Περιφέρειας και του Γεν. Χημείου του Κράτους. 

Δεν έμεινε, όμως, εκεί αλλά προσπάθησε τεχνηέντως να με εμπλέξει στο μέγιστο ατόπημά του. Έτσι, αναγκάστηκα να παρέχω εξηγήσεις δύο φορές για παράβαση καθήκοντος, διασπορά ψευδών ειδήσεων, αντιποίηση Αρχής και επίσης συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του. Βέβαια, οι καταγγελίες εναντίον μου μπήκαν στο αρχείο και ουδέποτε προχώρησαν δικαστικά. Αντίθετα, ο ίδιος ο Δήμαρχος Ι. Δημητριάδης βρίσκεται κατηγορούμενος για την πράξη παρεμπόδισης αποτροπής κοινού κινδύνου δια παραλείψεως τελουμένης, με δικάσιμο 3/11/2021 και στο οποίο Δικαστήριο είμαι, μεταξύ άλλων μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του. 

 

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!!!!

 
 
Παν. Χατζηπέρος.
 
Περ. Σύμβουλος Αττικής
 

Διαβάστε επίσης

image descriptionΠΟΡΟΣ

Στην εκπομπή Love it παραχώρησε συνέντευξη η Ελληνοαμερικάνιδα, με καταγωγή από τον Πόρο, τραγουδίστρια της pop Πάμελα Μέλος, που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του 2000...

image descriptionΠΟΡΟΣ

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και αρμόδιο για τα θέματα των ΟΤΑ, κ. Στέλιο Πέτσα, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης την Δευτέρα 20.9.2021. Ο κ. Δημητριάδης, ε...

image descriptionΠΟΡΟΣ

Την Παρασκευή 24.9.2021 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη επίσκεψη του Κινητού Πράσινου Σημείου THE GREEN CITY, στο Νέο Δυτικό Λιμάνι Πόρου, απέναντι από τα εκδοτήρια εισιτηρίων του πορ...