ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Τα ενεργά κρούσματα covid19 των δύο τελευταίων εβδομάδων

Με  δελτίο τύπου ο Δήμος  Αίγινας ανακοίνωσε  τα ενεργά  κρούσματα covit των δύο τελευταίων εβδομάδων.

Σχετικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων Covid– 19 που λάβαμε από τον Εθνικό Μηχανισμό Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην Γεωγραφική αρμοδιότητα του Δήμου Αίγινας για την εβδομάδα από τις 10 έως τις 16 Μαΐου 2021 αναφέρονται 17 ενεργά κρούσματα Covid-19, τα οποία τέθηκαν όλα σε κατ’ οίκον περιορισμό. Από αυτά, τα 6 αποτελούσαν νέα κρούσματα της συγκεκριμένης εβδομάδας.

Για την εβδομάδα από τις 17 Μαΐου έως τις 23 Μαΐου 2021 αναφέρονται 9 ενεργά κρούσματα  Covid – 19, τα οποία έχουν τεθεί όλα σε κατ’ οίκον περιορισμό. Από αυτά, τα 3 αποτελούν νέα κρούσματα της τελευταίας εβδομάδας.

Καλούμε τους πολίτες να εξακολουθήσουν να διαφυλάττουν την υγεία τους ως το πολυτιμότερο αγαθό, να φορούν την προστατευτική τους μάσκα, να κρατούν αποστάσεις, να απολυμαίνουν τακτικά τα χέρια τους και να αερίζουν τους κλειστούς χώρους που χρησιμοποιούνται προς κοινή χρήση.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Σάκης Σακκιώτης: "Πολιτισμός η ταυτότητα μας - Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα"Αίγινα

Ο κ. Σάκης Σακκιώτης πρώην Δήμαρχος Αίγινας και μέλος  της  τοπικής Επιτροπής "ΑΙΓΙΝΑ 2021" κάνει μια πρώτη θετική αποτίμηση  των μέχρι τώρα προσπαθειών που έχει καταβάλει η Αίγινα...

Αίγινα: Ευχαριστήρια επιστολή από την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου προς τον κ. Μ. Κοττάκη.Αίγινα

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε  η Πρόεδρος της  Επιτροπής "Ελλάδα 2021"  προς  τον κ. Μανώλη Κοττάκη, πρόεδρο της επιτροπής "Αίγινα 2021" μετά  την επιτυχή εκδήλωση  των εγκαινίων...