ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Παρουσίαση του προγράμματος του 11ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.

Παρουσίαση του προγράμματος  του 11ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο χώρο όπου θα γίνει  το Φεστιβάλ, στην αυλήτου 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας.

Η Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη περιέγραψε τις γενικότερες συνθήκες και δυσκολίες  του εγχειρήματος σε ένα πολύ ιδιαίτερο  υγιεονομικά καλοκαίρι. Αναφέρθηκε  στις δύο πρώτες παραστάσεις  του φετινού προγράμματος που έχουν ελεύθερη είσοδο, ιδιαίτερα στην εναρκτήρια που είναι μια μουσική εκδήλωση από το συγκρότημα Als in terra και ακολούθως αναφέρθηκε  στη δεύτερη παράσταση που είναι παραγωγή του Υπουργείου Πολιτισμού και φέρει  τον τίτλο: "Ιωάννης Καποδίστριας. Στα βήματα ενός Μεγάλου Ηγέτη. Ιδιαίτερα τόνισε για  την ανάγκη να πειθαρχήσουμε  στα υγειονομικά  μέτρα ώστε να προστατεύσουμε  την "τοπική μας ελευθερία" όπως χαρακτηριστικά  τόνισε.

Φωτογραφία: Ειρήνη Κουνάδη.

Ακολούθως ο κ. Γ. Μπήτρος παρουσίασε  τις υπόλοιπες παραστάσεις  που πλαισιώνονται από καταξιωμένους ηθοποιούς του Θεάτρου και της  τηλεόρασης. Παρουσιάζονται έργα που κατά  το δυνατόν καλύπτουν όλες  τις προτιμήσεις.

Ιδιαίτερα τονίστηκε  το θέμα  της προμήθειας  των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης  όπως το Κέντρο Τύπου και το "Λυχνάρι art deco".

Λίγο πριν την αυλαία  όλα δείχνουν πως όλα  θα κυλήσουν ομαλά  και θα απολαύσουμε άλλο ένα Φεστιβάλ Θεάτρου στην Αίγινα.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα:Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας Δελτίο Τύπου για το νέο κύμα πανδημίας  και τους εμβολιασμούς.Αίγινα

Για  το νεό κύμα πανδημίας  και  τους τρόπους διαχείρισης αυτής κάνει λόγο το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας.  Ανάμεσα στα άλλα καταγράφετια κριτική προς την κυβ...

Αίγινα: Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ: Με αφορμή την επίσκεψη της Πολιτικής ηγεσίας  του Υπουργείου Ναυτιλίας στην Αίγινα.Αίγινα

Με αφορμή  την επίσκεψη του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Πλακιωτάκη και του Υφυπουργού κ. Κ. Κατσαφάδου η Τοπική Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ  θέτει, με το Δελτίο...

Αίγινα: Ο παιδότοπος  του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού. Επικινδυνότητα και ευθύνες.Αίγινα

Το  ιστορικό εκκλησάκι  του Αγίου Νικολάου δεν είναι μόνο ένα σήμα κατατεθέν της Αίγινας, μια  εικόνα  ταυτόσημη της νησιωτικής πολιτείας, ένα  τοπόσημο, ένα ιδανικό σκηνικό  για φ...