ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Η καταιγίδα ξέβρασε παράπονα

Η μεγάλη νεροποντή δημιούργησε πολλά προβλήματα στην Αίγινα όπως σε όλη την Αττική, που αντιμετωπίστηκαν από την Πολιτική Προστασία του Δήμου και την Πυροσβεστική Αίγινας.

Βγαίνοντας μια βόλτα στους λασπωμένους δρόμους της περιφέρειας του νησιού, την Παρασκευή που η βροχή και οι χείμαρροι κόπασαν, συναντήσαμε κάτοικο της περιοχής Λεοντίου όπου δεχθήκαμε παράπονα σχετικά με τους αγωγούς διέλευσης ομβρίων υδάτων που βρίσκονται δίπλα στο σπίτι του, επί της παραλιακής οδού.
Όπως μας είπε ο κ. Βασίλης Καρράς, η έξοδος των αγωγών κάτω από το οδόστρωμα όπου γίνεται η απορροή των ομβρίων από το ρέμα Βαλαωρίτου, δεν καθαρίζεται ποτέ από τον δήμο, παρά τις εκκλείσεις του. Εδώ και χρόνια, όπως είπε, καθαρίζει μόνος του το σημείο πληρώνοντας εργάτες.
Προσπαθήσαμε χθες Παρασκευή να μιλήσουμε τηλεφωνικά με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μαρμαρινό αλλά δεν τα καταφέραμε.
Ελπίζουμε από Δευτέρα να τον βρούμε στο γραφείο του αφού όπως δήλωσε την ημέρα που ορίσθηκε αντιδήμαρχος, η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή.

 Ο κ. Καρράς επίσης, εξέφρασε την ανησυχία του για μεγάλες ποσότητες αφρών που καταλήγουν τακτικά στο σημείο και υποθέτει πως είναι από καθαρισμούς της νέας δεξαμενής ύδρευσης του Λεοντίου, όπου αναρωτιέται για την τοξικότητά τους.
Το θέμα "τοξικό" για το περιβάλλον είναι σοβαρό, θα φροντίσουμε να το ερευνήσουμε για να μην έχουν οι κάτοικοι αυτή την αγωνία, ούτε να αναπαράγονται λανθασμένες υποθέσεις.

 

Διαβάστε επίσης

Επιστολή της Ρ. Δούρου προς του Δημάρχους της Αττικής με ενημέρωση για τα αντιπλημμυρικά έργαΑΓΚΙΣΤΡΙ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττική, εστάλη επιστολή της Περιφερειάρχη προς όλους τους Δημάρχους της Αττικής με αντικείμενο την ενημέρωση για τα αντιπλημμυρικά έργα της Πε...

Κεντροαριστερά: Όλα έτοιμα για τον δεύτερο γύρο της Κυριακής 19 ΝοεμβρίουΑΓΚΙΣΤΡΙ

Η ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου, ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς έφτασε, αφού αύριο θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των εκλογών ανάμεσα στη ...

Αίγινα: Αναβάλλονται οι δωρεάν εξετάσεις και η ενημέρωση από το ΑγκαλίαΖΩΑίγινα

 Οι  εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας ( Δωρεάν τεστ Παπ και ενημέρωση για τον καρκίνο τραχήλου της μήτρας ), σε συνεργασία του Ομίλου ΑγκαλιάΖΩ και τη συμμετοχή του Κέντρου...

Απεβίωσε ο Θρασύβουλος ΛυκουρέζοςΑίγινα

O Θρασύβουλος Λυκουρέζος, το κεντρικό πρόσωπο στην τραγωδία της Πέρδικας στην Αίγινα, «έφυγε»   το πρωί της Πέμπτης, 16 Νοεμβρίου, σε ηλικία 78 ετών.Ο πρωταγωνιστής της ναυτικής τρ...