ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Δηλώσεις συμμετοχής για το Θερινό Σχολείο Φυσικής.

Ο  επιτυχημένος θεσμός  του Θερινού Σχολείου Φυσικής επιστρέφει και φέτος  στο Γενικό Λύκειο Αίγινας για παιδιά  Δημοτικού - Γυμνασίου και Λυκείου.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Διαβάστε προσεκτικά τις ανακοινώσεις  για τις ημερομηνίες  διεξαγωγής, το πρόγραμμα, τη θεματική και τους όρους συμμετοχής.

Διευκρινίζεται ότι για  τους μαθητές της Αίγινας, η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

To 6ο Θερινό Σχολείο με θέμα: «Διαδρομές στη Φυσική» πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 3-5 Ιουλίου 2023 στην Αίγινα.

Το Θερινό είναι οργανωμένο γύρω από διαφορετικές θεματικές όπως Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Διάστημα και Ρομποτική.

Σκοπός

Μέσω του εναλλακτικού τρόπου προσέγγισης των εννοιών τα παιδιά θα γνωρίσουν τις Φυσικές Επιστήμες και θα τις συνδέσουν με την καθημερινή τους ζωή,ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να απαντήσουν σε ερωτήματα γύρω από τα φυσικά φαινόμενα που συμβαίνουν στον περιβάλλοντα κόσμο.

Παρουσιάζουμε:Ομιλίες όπου παρουσιάζεται η ομορφιά του πειράματος και των  παραστάσεων των Εννοιών των Φυσικών Επιστημών.

Παριστάνουμε:Tα παιδιά εκτελούν μόνα τους πειράματα και συμμετέχουν σε δρώμενα.

Το πρόγραμμα του Σχολείου θα αποτελείται από 2 διαλέξεις καθημερινά:

10:00-11:00 και 11:30-12:30:Πρωινές Διαλέξεις

18:30-20:00:Πειραματικές Δραστηριότητες

Κόστος:130€ανά μαθητή(συμπεριλαμβάνονται διαμονήσε δίκλινο δωμάτιο,διατροφή,έντυπο υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης).

Κόστος:110€ανά μαθητή(συμπεριλαμβάνονται διαμονήσε τρίκλινο δωμάτιο,διατροφή,έντυπο υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης).

150 € ανά γονέα (συμπεριλαμβάνονται διαμονή, διατροφή).

Προκαταβολή 100 ευρώ με κωδικό ΚΕ 81

Μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση στον ακόλουθο λογαριασμό στην τράπεζα Εurobank:0026.0327.40.0200253706 IBAN: GR2402603270000400200253706 με κωδικό ΚΕ 81 και στη συνέχεια να αποστείλετε το καταθετήριο με email στο eeftherina@gmail.com  υπόψινκαςΓεώργα.

Πληροφορίες:

Γεώργα Αναστασία 6979774903,2103635701 15:00-19:00, email:  eeftherina@gmail.com

 

Η  ΕΝΩΣΗ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ

 

 

 

Οργανώνουν Θερινό Σχολείο

ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ /ΤΡΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

 

με ΘΕΜΑ

 

Τεχνητή Νοημοσύνη και Φυσικές επιστήμες 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2023

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών είναι ένας Επιστημονικός Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που εκπροσωπεί επιστήμονες της Φυσικής και άλλων σχετιζόμενων κλάδων. Εκτός των τυπικών και καθιερωμένων υποχρεώσεων της προς την επιστημονική κοινότητα διοργανώνει συνέδρια, συμπόσια σεμινάρια, ημερίδες, εκδηλώσεις και επιμορφώσεις πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα, καθώς και θερινά σχολεία στα πλαίσια επιμόρφωσης μαθητών και μαθητριών όλων των βαθμίδων.

Aγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες, συνεχίζουμε και εφέτος την προσπάθεια μας οργανώνοντας και αυτό το καλοκαίρι, Θερινά Θεματικά Σχολεία.

Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει με μεγάλη επιτυχία, από το 2007 έως το 2022, εκατό (110)   Θερινά Σχολεία ως Ένωση Ελλήνων Φυσικών θα οργανώσει  και φέτος  στο  Γενικό Λύκειο Αίγινας από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2023.

Σκοπός του συγκεκριμένου θερινού σχολείου είναι η ενημέρωση και η ενεργοποίηση των μαθητών και των μαθητριών ώστε να αντιληφθούν τα όρια, τα οφέλη αλλά και τους κινδύνους της Τεχνητής Νοημοσύνης στον σύγχρονο κόσμο. Μέσα από τις θεωρητικές εισηγήσεις αλλά και τα εργαστήρια που θα οργανωθούν θα μπορέσουν να ενημερωθούν και να αναπτύξουν κρίσιμες δεξιότητες για το μέλλον τους. Η Τεχνητή Νοημοσύνη δίνει ευκαιρίες στην νέα γενιά για την ανάπτυξη νέων μοντέλων γνώσεων, αλλά και νέων δεξιοτήτων οι οποίες είναι ακόμη υπό εξέλιξη. Ενθαρρύνοντας τα παιδιά να σκεφτούν κριτικά σχετικά με τα ζητήματα των Νέων Τεχνολογιών αλλά και να εμπλακούν σε παιγνιώδεις δραστηριότητες σε διάφορες επιστημονικές περιοχές (περιβαλλοντικά προβλήματα, κλιματική αλλαγή, παρεμβάσεις διαχείρισης για θέματα διαφάνειας και διαχείρισης της νέας ψηφιακής πραγματικότητας και των νέων τεχνολογιών.

 

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα ακόλουθα:

 

Τεχνητή Νοημοσύνη και Φυσικές Επιστήμες                         

α) Φυσικές Επιστήμες και η νέα Ψηφιακή Πραγματικότητα: δυνατότητες, ευκαιρίες, κίνδυνοι,

[Πληροφορική και Φυσικές Επιστήμες]

β) Τεχνητή νοημοσύνη και οι εφαρμογές της στην εκπαίδευση,

[Νέα μοντέλα μάθησης και γνώσης]

γ) Θεωρία Παιγνίων: Οργάνωση ομαδικών παιχνιδιών μάθησης,

[Μαθηματικά και Φυσικές Επιστήμες]

δ) Σχεδιασμός έξυπνων κτηρίων σε τρείς διαστάσεις, 

[Φυσικές Επιστήμες και Αειφορία – Νέα Μοντέλα Σχεδίασης – Μηχανικοί Περιβάλλοντος]

ε) Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Παιχνίδι Γνώσης: «Η σούπερ χελώνα σε περιβαλλοντική δράση: η διδακτική της γλώσσας προγραμματισμού LOGO μέσω παιχνιδιού» 

[ Περιβαλλοντική Αγωγή και Προγραμματισμός]

Οι μαθητές/τριες μεταμορφώνονται σε μικρούς μηχανικούς μάθησης και ερευνητές, ενώ ανακαλύπτουν τον κόσμο και μελετούν τους τρόπους που λειτουργεί η τεχνολογία χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον. Μέσα από την συμμετοχή στο καλοκαιρινό σχολείο μαθαίνουν με βιωματικό και ευχάριστο τρόπο να σχεδιάζουν, να παρεμβαίνουν και κυρίως να σκέπτονται με τους όρους των Νέων Τεχνολογιών την σύγχρονη επιστημονική και ερευνητική δραστηριότητα.

  • Τί είναι σήμερα η Τεχνική Νοημοσύνη και τι είναι σήμερα η γνώση;
  • Με ποια γνωστικά εφόδια, με ποιες μεθόδους, αλλά και με ποιους νέους ηθικούς κώδικες οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προετοιμαστούν για το παρόν και το μέλλον των Φυσικών Επιστημών, αλλά και την αντιμετώπιση της ζωής συνολικά.
  • Οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο καλοκαιρινό σχολείο θα εισέλθουν στο κόσμο των Νέων Τεχνολογιών, των αυτοματισμών και του προγραμματισμού και θα μάθουν να οργανώνουν τη σκέψη τους και τους προσανατολισμούς τους σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.
  • Η διαδραστική μάθηση και η εισαγωγή των παιχνιδιών στην μάθηση από έγκυρους και έγκριτους ερευνητές, οδηγούν τους μαθητές και τις μαθήτριες να δοκιμάσουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους μέσα από την επίλυση προβλημάτων σε σύγχρονα μαθησιακά περιβάλλοντα.
  •  

Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου είναι το ακόλουθο:

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΘΗΣΗΣ – ΟΜΑΔΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ  ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΙΔΕΩΝ

ΠΑΡΑΚΕΥΗ 30/6

18:30 – 21:00: Απογευματινή δραστηριότητα (α)

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/7

10:00 – 11:30: Πρωινή Δραστηριότητα, (β)

12:00 – 14:30: Μεσημεριανή δραστηριότητα (γ)

19:00 – 20:30: Απογευματινή δραστηριότητα (δ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/7

10:00 – 11:30: Πρωινή Δραστηριότητα (ε)

12:00 – 14:30: Μεσημεριανή δραστηριότητα

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Βαθμός Προαγωγής μεγαλύτερος από 15 ή

καλή κατάταξη στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής των ετών 2020- 2023

Κόστος: 150€ ανά μαθητή με διαμονή (συμπεριλαμβάνονται διαμονή, ημιδιατροφή, έντυπο υλικό, βεβαίωση παρακολούθησης ).

Κόστος: 60€ ανά μαθητή χωρίς διαμονή (συμπεριλαμβάνονται, παρακολούθηση, έντυπο υλικό, βεβαίωση παρακολούθησης,  Ελαφρύ Γεύμα).

Προκαταβολή 40 ευρώ με κωδικό ΚΕ 81

Μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση στον ακόλουθο λογαριασμό στην τράπεζα Εurobank :0026.0327.40.0200253706 IBAN:  GR2402603270000400200253706 με κωδικό

ΚΕ 81 και στη συνέχεια να αποστείλετε το καταθετήριο με e-mail στο eeftherina@gmail.com  υπόψιν κας Γεώργα.

Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται μετά την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Περισσότερες  Πληροφορίες-Εγγραφές

Γεώργα  Αναστασία 15.00-19.00,6979774903

e-mail:eeftherina@gmail.com

Η  ΕΝΩΣΗ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ KAI TO ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ

 

 

 

 

Οργανώνουν

 

Θερινό Σχολείο

ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ  Α΄ Β΄,Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ  26-28 ΙΟΥΝΙΟΥ  2023

ΘΕΜΑΤΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών είναι ένας Επιστημονικός Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που εκπροσωπεί επιστήμονες της Φυσικής και άλλων σχετιζόμενων κλάδων .Εκτός των τυπικών και καθιερωμένων υποχρεώσεων της προς την επιστημονική κοινότητα διοργανώνει συνέδρια, συμπόσια σεμινάρια ,ημερίδες και εκδηλώσεις πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα, καθώς και θερινά σχολεία  στα πλαίσια επιμόρφωσης των μελών της και μη συνεχίζει τις επιστημονικές δραστηριότητες.

Aγαπητοί  μας  μαθητές συνεχίζουμε  και εφέτος  την προσπάθεια μας οργανώνοντας και αυτό το καλοκαίρι, Θερινά Θεματικά Σχολεία.

Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει με μεγάλη επιτυχία, από το 2007 έως το 2022, εκατό (110)   Θερινά Σχολεία ως Ένωση Ελλήνων Φυσικών θα οργανώσει  και φέτος  στην Αίγινα:

Για Μαθητές Γυμνασίου από τις 26-28 Ioυνίου 2023 . 

Σκοπός  του θερινού σχολείου είναι η διδασκαλία της Φυσικής να καταστήσει τους μαθητές   ικανούς να εκτιμούν το φυσικό κόσμο και να συμβάλλουν στη λήψη αποφάσεων σχετικών με τις μεταβολές, που η ανθρώπινη δραστηριότητα επιφέρει σε αυτόν, χρησιμοποιώντας την επιστημονική γνώση, αναγνωρίζοντας ερωτήματα και εξάγοντας συμπεράσματα που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα.

Στόχος του Θερινού σχολείου είναι να μελετούν και να αξιολογούν τα δεδομένα που έχουν συλλέξει από την παρατήρηση,  την πειραματική διαδικασία, να χρησιμοποιούν την επιστημονική γνώση και μέθοδο καθώς και τις έννοιες που τις περιέχουν, να εφαρμόζουν τις γνώσεις στις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Τα θερινά σχολεία της Ε.Ε.Φ. απευθύνονται σε απόφοιτους της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης Γυμνασίου-Λυκείου και   θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών δασκάλων.

 A.Τα θέματα της Φυσικής που θα αναπτυχθούν είναι τα ακόλουθα:

 ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΧΜΗΣ      

α) Μηχανική & Εφαρμογές   β) Ηλεκτρομαγνητισμός γ) Σχετικότητα                                                                                                                                                     δ)  Κβαντική Φυσική ε) Κοσμολογία  ζ) Τοπολογία & Περιβάλλον στ) Αστροφυσική θ) Αστρονομία ι) Νανοτεχνολογία και εφαρμογές της ,κ) Cern.

Τα παραπάνω θέματα θα πλαισιωθούν από μια σειρά πειραμάτων που σκοπό  έχουν να εισαγάγουν τον μαθητή στην πειραματική μέθοδο απόκτησης και ελέγχου της γνώσης.  

Το πρόγραμμα του Σχολείου θα αποτελείται από 2 διαλέξεις καθημερινά:

10:00 – 11:30   : Πρωινή Διάλεξη, 12:00 – 13:30  : Μεσημεριανή διάλεξη

19:30 – 21:00  : Δραστηριότητα –Πειραματικές Δραστηριότητες

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Βαθμός Προαγωγής μεγαλύτερος από 15 ή

καλή κατάταξη στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής των ετών 2020- 2022

Κόστος: 120 € ανά μαθητή (συμπεριλαμβάνονται διαμονή, διατροφή, έντυπο υλικό, βεβαίωση παρακολούθησης ).

Κόστος:10 € ανά μαθητή για απλή παρακολούθηση των Θερινών (συμπεριλαμβάνονται παρακολούθηση , έντυπο υλικό, βεβαίωση παρακολούθησης).

Προκαταβολή 60 ευρώ με κωδικό ΚΕ 81

Μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση στον ακόλουθο λογαριασμό στην τράπεζα Εurobank :0026.0327.40.0200253706 IBAN:  GR2402603270000400200253706 με κωδικό

ΚΕ 81 και στη συνέχεια να αποστείλετε το καταθετήριο με e-mail στο eeftherina@gmail.com  υπόψιν κας Γεώργα.

Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται μετά το τέλος Μαΐου.

 

 

Η  ΕΝΩΣΗ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ KAI TO ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ

 

Οργανώνουν

Θερινό Σχολείο

ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Α΄Β΄Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ  28-30 ΙΟΥΝΙΟΥ  2023

ΘΕΜΑΤΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών είναι ένας Επιστημονικός Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που εκπροσωπεί επιστήμονες της Φυσικής και άλλων σχετιζόμενων κλάδων .Εκτός των τυπικών και καθιερωμένων υποχρεώσεων της προς την επιστημονική κοινότητα διοργανώνει συνέδρια, συμπόσια σεμινάρια ,ημερίδες και εκδηλώσεις πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα, καθώς και θερινά σχολεία  στα πλαίσια επιμόρφωσης των μελών της και μη συνεχίζει τις επιστημονικές δραστηριότητες.

Aγαπητοί  μας  μαθητές συνεχίζουμε  και εφέτος  την προσπάθεια μας οργανώνοντας και αυτό το καλοκαίρι, Θερινά Θεματικά Σχολεία.

Έχοντας ήδη πραγματοποιήσει με μεγάλη επιτυχία, από το 2007 έως το 2022, εκατό (110)   Θερινά Σχολεία ως Ένωση Ελλήνων Φυσικών θα οργανώσει  και φέτος  στην Αίγινα:

Για Μαθητές Λυκείου από τις 28-30 Ιουνίου 2023

Σκοπός  του θερινού σχολείου είναι η διδασκαλία της Φυσικής να καταστήσει τους μαθητές   ικανούς να εκτιμούν το φυσικό κόσμο και να συμβάλλουν στη λήψη αποφάσεων σχετικών με τις μεταβολές, που η ανθρώπινη δραστηριότητα επιφέρει σε αυτόν, χρησιμοποιώντας την επιστημονική γνώση, αναγνωρίζοντας ερωτήματα και εξάγοντας συμπεράσματα που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα.

Στόχος του Θερινού σχολείου είναι να μελετούν και να αξιολογούν τα δεδομένα που έχουν συλλέξει από την παρατήρηση,  την πειραματική διαδικασία, να χρησιμοποιούν την επιστημονική γνώση και μέθοδο καθώς και τις έννοιες που τις περιέχουν, να εφαρμόζουν τις γνώσεις στις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Τα θερινά σχολεία της Ε.Ε.Φ. απευθύνονται σε απόφοιτους της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης Γυμνασίου-Λυκείου και   θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών δασκάλων.

 A.Τα θέματα της Φυσικής που θα αναπτυχθούν είναι τα ακόλουθα:

 ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΧΜΗΣ      

α) Μηχανική & Εφαρμογές   β) Ηλεκτρομαγνητισμός γ) Σχετικότητα                                                                                                                                                     δ)  Κβαντική Φυσική ε) Κοσμολογία  ζ) Τοπολογία & Περιβάλλον στ) Αστροφυσική θ) Αστρονομία ι) Νανοτεχνολογία και εφαρμογές της ,κ) Cern.

Τα παραπάνω θέματα θα πλαισιωθούν από μια σειρά πειραμάτων που σκοπό  έχουν να εισαγάγουν τον μαθητή στην πειραματική μέθοδο απόκτησης και ελέγχου της γνώσης.  

Το πρόγραμμα του Σχολείου θα αποτελείται από 2 διαλέξεις καθημερινά:

10:00 – 11:30   : Πρωινή Διάλεξη, 12:00 – 13:30  : Μεσημεριανή διάλεξη

19:30 – 21:00  : Δραστηριότητα –Πειραματικές Δραστηριότητες

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Βαθμός Προαγωγής μεγαλύτερος από 15 ή

καλή κατάταξη στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής των ετών 2020- 2022

Κόστος: 120 € ανά μαθητή (συμπεριλαμβάνονται διαμονή, διατροφή, έντυπο υλικό, βεβαίωση παρακολούθησης ).

Κόστος:10 € ανά μαθητή για απλή παρακολούθηση των Θερινών (συμπεριλαμβάνονται παρακολούθηση , έντυπο υλικό, βεβαίωση παρακολούθησης).

Προκαταβολή 60 ευρώ με κωδικό ΚΕ 81

Μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση στον ακόλουθο λογαριασμό στην τράπεζα Εurobank :0026.0327.40.0200253706 IBAN:  GR2402603270000400200253706 με κωδικό

ΚΕ 81 και στη συνέχεια να αποστείλετε το καταθετήριο με e-mail στο eeftherina@gmail.com  υπόψιν κας Γεώργα.

Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται μετά το τέλος Μαΐου.

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ

ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ:

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο – Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Ακαδημία Αθηνών – ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος – NASA – CERN – CNRS - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – ΑΕΙ Αθήνας ΤΤ – ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ                                                                                    

Περισσότερες  Πληροφορίες-Εγγραφές

Γεώργα  Αναστασία 15:00-19:00,6979774903

e-mail:eeftherina@gmail.com

 

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: "Φως η εικόνα της ύλης" έκθεση φωτογραφίας από το Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου ο "Καποδίστριας"Αίγινα

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι Αίγινας του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο Καποδίστριας, παρουσιάζει στο Πύργο του Μαρκέλλου 16 - 20 Ιουνίου, με την συμμετοχή 20 φωτογράφων,  την έκθεση φω...

Αίγινα: Καταδικάστηκαν αντιδήμαρχος και οδηγός απορριμματοφόρου για τον θάνατο των νέωνΑίγινα

Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης. Καταδίκασε σε έξι χρόνια φυλάκιση για ανθρωποκτονία από αμέλεια και κατά παρ’ αυτουργία, την οδηγό του απορριμματοφόρου του Δήμου Αίγινας και τον τ...

Αίγινα:Συμμετοχή Δήμου Αίγινας στις εκδηλώσεις  για τον Ιωάννη ΚαποδίστριαΑίγινα

Ο Δήμος Αίγινας συμμετέχει στις εκδηλώσεις που αφορούν το Δίκτυο Πόλεων «Ιωάννης Α. Καποδίστριας» , καθώς και στις εκδηλώσεις που έχουν σχέση και αναφέρονται στο πρόσωπο και την δρ...

Αίγινα:Κυκλοφορεί η Β΄έκδοση του βιβλίου: "Η θρησκευτική ζωή στην Αίγινα από την προϊστορική εποχή μέχρι σήμερα"Αίγινα

Ένα  πολύ χρήσιμο βιβλίο για όσους θέλουν να γνωρίσουν τη χριστιανική Αίγινα επανακυκλοφορεί και διατίθεται  στο βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι". Ένας πλήρης θρησκευτικός-ιστορικός και πολι...

Αίγινα: Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου για το Beach party της Στ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων.Αίγινα

Δελτίο Τύπου Τη Τετάρτη 7/6/2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο διασυλλογικό Beach party Αποφοίτησης για τις Στ' Τάξεις των Δημοτικών Σχολείων Αίγινας . Συμμετείχαν το 1ο Δημοτ...

Από την αντιπολίτευση ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Κουκούλη στις Επιτροπές Παρακολούθησης για αγωγό και αποχέτευση Αίγινα

Τον Νίκο Μαρίνο, ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος είχε εκλεγεί με την παράταξη του Φίλιππου Τζίτζη “Αίγινα ώρα συνεργασίας” επέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας ως αντικατασ...