ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Βελτίωση παροχής Ύδρευσης σε περιοχές της Κοινότητας Βαθέος.

Αποκαταστάθηκε οριστικά η παροχή νερού στις οικίες που βρίσκονται σχετικά ψηλά στην Δημοτική Κοινότητα Βαθέως.

Ένα χρόνιο πρόβλημα επιλύθηκε μετά από εισήγηση του Προέδρου κ. Ηλία Γρυπαίου, με την εγκατάσταση δίδυμου αυτόματου πιεστικού συστήματος και κατασκευή οικίσκου. Έτσι παρέχεται αδιάλειπτα επαρκής ποσότητα νερού και με την απαιτούμενη πίεση.

Παράλληλα, εγκαταστάθηκαν ηλεκτροβαλβίδες με σύστημα τηλεχειρισμού στις δεξαμενές (Παράσχου, Κεραίες, Κουρέντη) της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέως για την εξασφάλιση του ελέγχου πλήρωσης νερού των δεξαμενών.

Η Μελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας, εκτελέστηκε από τους τεχνίτες της Υπηρεσίας Ύδρευσης και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, σε επιστασία του Αντιδημάρχου Ύδρευσης κ. Αντώνη Μούρτζη.

Διαβάστε επίσης

Δυνατή χαλαζόπτωση χθες το απόγευμα στην Αίγινα και τα μεσάνυχτα στον ΠόροΑίγινα

Δυνατή χαλαζόπτωση σημειώθηκε χθες το απόγευμα μετά τις πέντε σε πολλές περιοχές της Αίγινας. Το χαλάζι που έπεφτε εναλλάξ με τη δυνατή βροχή πρόλαβε  να καλύψει και να "ασπρίσει" ...

Αίγινα: Δελτίο Τύπου από την τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. για τη νέα παιδίατρο του Κέντρου Υγείας.Αίγινα

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την  κα Χρύσα Δεληγιάννη, τη νέα παιδίατρο  του Κέντρου Υγείας Αίγινας και της ευχόμαστε καλή αρχή και καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα. Με την έντ...