ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων για την επίσκεψη της υφυπουργού Δ. Μιχαηλίδου.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων παράκτιας αλιείας «Ο Σωτήρας» εκφράζει την απορία των μελών και της διοίκησης του συλλόγου για το γεγονός ότι κατά  την πρόσφατη επίσκεψη της Υφυπουργού εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων κας Δόμνα Μιχαηλίδου και μελλοντική υποψήφια βουλευτής Πειραιά και Νήσων  στην Αίγινα με αφορμή το φεστιβάλ φυστικιού, δεν συναντήθηκε με το  Σωματείο επαγγελματιών αλιέων Αίγινας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης της στην Αίγινα η κα Υφυπουργός συναντήθηκε με επαγγελματικούς φορείς και συλλόγους του νησιού,εκτός του Συλλόγου επαγγελματιών Αλιέων.

Εμείς  ρωτάμε την κα Δόμνα Μιχαηλίδου γιατί; Παράλειψη, αμέλεια, κακός προγραμματισμός;  Ας το δούμε έτσι γιατί αλλιώς δυσκολευόμαστε να βρούμε αιτιολογία.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

 Χρήστος Δρίβας                 Κυριάκος Χαλδαίος

 

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: "ΣΑΛΑΜΊΝΕΙΑ 2022" Διαδικτυακή εκδήλωση με τη συμμετοχή του καθηγητή κ. Διονύση Καλαμάκη εκ μέρους της Αίγινας.Αίγινα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2022" Η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Σαλαμίνος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου...