ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίσκεψη της Δόμνας Μιχαηλίδου στην Αίγινα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Επίσκεψη στο νησί της Αίγινας θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία πρόκειται να είναι υποψήφια στην Α' Πειραιά.
 
Η κ. Μιχαηλίδου θα αφιχθεί στις 11:40 στην Αίγινα με το πλοίο της γραμμής και θα επισκεφθεί αρχικά το Λιμεναρχείο και το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.
Στη συνέχεια η υφυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη  Ζορμπά, στο Δημαρχείο Αίγινας, όπου θα εξεταστούν τα θέματα της Αίγινας και οι  δυνατότητες άμεσης παρέμβασης.
Το απογευματινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στα περίπτερα της  Εμπορικής έκθεσης που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 13ου FISTIKI FEST και  συναντήσεις με παραγωγικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς, καθώς με  τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Παναγιώτη Κασιμάκη και κομματικούς φορείς της
Αίγινας.
Έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις με:
Αγροτικό Συνεταιρισμό Φυστικοπαραγωγών Αίγινας, Σύλλογο Αγροτών Αίγινας, Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας, Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων, Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.
Στη συνέχεια η υφυπουργός θα παραστεί στην Γαστρονομική Εκδήλωση του Fistiki Festival με επικεφαλής τον Chef Ιάκωβο Απέργη, από το Τζάννειο Νοσοκομείο και τη συμμετοχή μελών της ΣΧΕΔΙΑΣ, μαζί με την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Μαριάννα Γιαννούλη και τον Δήμαρχο Αίγινας Γιάννης Ζορμπά.
Τέλος η Πειραιώτισσα πολιτικός θα παρακολουθήσει την συναυλία του Νίκου  Πορτοκάλογλου, που διοργανώνεται με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας ο "Καποδίστριας": Παρουσίαση του βιβλίου του κ. Ηλία ΦραγκάκηΑίγινα

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "ο Καποδίστριας" σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του σκηνοθέτη κ. Ηλία Φραγκάκη "Μαρίκες" των Εκδόσεων "Εσ...

Αίγινα: Ο  Νίκος Πορτοκάλογλου στην κεντρική συναυλία  του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού.Αίγινα

Με  τη μεγάλη συναυλία  του Νίκου Πορτοκάλογλου και της ορχήστρας του συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα  του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού. Ο  γνωστός  τραγουδοποιός  τιμά με τη συμμετοχή ...

Αίγινα: Η  Εστουδιαντίνα άνοιξε το πρόγραμμα  του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού.Αίγινα

Θα  μπορούσε κάλλιστα να είναι η τελετή έναρξης του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού. Η Εστουδιαντίνα έδωσε τον καλύτερο εαυτό της ερμηνεύοντας παραδοσιακούς σκοπούς  αλλά και παλιά λαϊκά τ...