ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Τα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζουν την πρωτοβουλία: "Ποιός είναι το αφεντικό;"

Στην ΚΡΗΤΙΚΟΣ, βρισκόμαστε ακόμη πιο δίπλα στους παράγωγους της Ελλάδας και στηρίζουμε την καινοτόμα συνεταιριστική πρωτοβουλία «Ποιος είναι το Αφεντικό; Η Μάρκα του Καταναλωτή».

Η "Ποιος είναι το Αφεντικό;" είναι, επί της ουσίας, ένας δεσμός εμπιστοσύνης μεταξύ των παραγωγών και των καταναλωτών. Μία συλλογικήπρωτοβουλία για τη δημιουργία υπεύθυνων και ποιοτικών προϊόντων, με τη συνεργασία καταναλωτών και παραγωγών.

Πρόκειται για μια κοινωνική πρωτοβουλία, η οποία δημιουργήθηκε από τους καταναλωτές οι οποίοι γίνονται οι «πρωταγωνιστές» και συμμετέχουν στο ταξίδι δημιουργίας ενός προϊόντος, από το χωράφι και τη φάρμα έως το ράφι. Πώς; Οι ίδιοι αποφασίζουν με διαφάνεια, σεβασμό και αξιοπιστία τι θέλουν να καταναλώνουν, με ποιες προδιαγραφές, σε ποια τιμή? και πώς αυτή κατανέμεται σε όσους φροντίζουν ώστε το προϊόν να φτάνει στο τραπέζι τους, έχοντας σαν προτεραιότητα τη σωστή ανταμοιβή του παραγωγού.

Φέροντας στα καταστήματά ΚΡΗΤΙΚΟΣ τα προϊόντα «Ποιος είναι το Αφεντικό; Η Μάρκα του Καταναλωτή»  στηρίζουμε τους παραγωγούς της χώρας μας και δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να δημιουργήσουν τα προϊόντα που οι ίδιοι επιθυμούν, σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες. Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας μέσω της στήριξης του αγροδιατροφικού τομέα, στηρίζοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον, την κοινωνία και τους συνανθρώπους  μας.

Έτσι ήδη στα ράφια μας μπορείτε να βρείτε το φρέσκο αγελαδινό γάλα σε πλήρες και ελαφρύ με το οποίο στηρίζονται παραγωγοί της Θεσσαλίας, το στραγγιστό γιαούρτι με 10% και 2% λιπαρά με το οποίο στηρίζονται παραγωγοί της Μακεδονίας, ενώ σύντομα αναμένεται στα ράφια μας και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Ξεκινούν μαθήματα Σκάκι και Πινγκ - πονγκ στο Μορφωτικό Σύλλογο ο "Καποδίστριας"Αίγινα

Μετά την περίοδο των αυξημένων υγειονομικών πρωτοκόλλων για κλειστούς χώρους, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας ο "Καποδίστριας" ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων Σκάκι και Πινγκ - ...

Αίγινα: Εβδομάδα εθελοντισμού και δράσεων για τα μονοπάτια της Αίγινας από το Σύλλογο Ενεργών Πολιτών.Αίγινα

Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Αίγινας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αίγινας  σε συνεργασία με την ομάδα TraceYourEco, διοργανώνουν μια εβδομάδα εθελοντισμού και δράσεων για τα μον...

Αίγινα: Ειδοποίηση Διακοπής ρεύματος  την Κυριακή 8/5 σε Αίγινα και Αγκίστρι.Αίγινα

Για άλλη μια Κυριακή τις πρωινές ώρες η θα υπάρξει διακοπή ρεύματος σε Αίγινα και Αγκίστρι σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση από τη ΔΕΔΗΕ. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ   ΔΙΑΚΟΠΗΣ    ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ    ΡΕΥΜΑ...