ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Αίγινα: "Εκτελούν το ΕΚΠΑΖ εν ψυχρώ" Καταγγελία του διαχειριστή Γιάννη Πουλόπουλου

Για  τα εμπόδια και τις παρασκηνιακές ενέργειες  που καθυστερούν  την επαναλειτουργία  του ΕΚΠΑζ μετά τις δικαστικές αποφάσεις  που του επιτρέπουν να λειτουργήσει, αναφέρεται  σε  Δελτίο Τύπου ο κ. Γιάννης Πουλόπουλος εκπροσωπώντας το ΕΚΠΑΖ.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Βραβεία Υπουργείο Γεωργίας 1987

Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης 1988 Ακαδημία Αθηνών 1992

UNESCO Πειραιώς και Νήσων 2005

Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών 2012 Αίγινα,

17/11/2021

Αρ. πρωτ. 11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκτελούν το ΕΚΠΑΖ εν ψυχρώ

 Έπειτα από χρόνια αγώνων το ΕΚΠΑΖ δικαιώθηκε με σειρά δικαστικών αποφάσεων. Αυτό μας επιτρέπει να επαναοργανώσουμε την 37ετή δράση μας, σε υγιή βάση με στόχο τη λειτουργία ενός σύγχρονου κέντρου περίθαλψης, κάτι που με την απουσία μας στερήθηκε η χώρα.

Δυστυχώς όμως, κάποιοι προσπαθούν να δολοφονήσουν το ΕΚΠΑΖ ακυρώνοντας στην πράξη τις δικαστικές αυτές αποφάσεις που μας επιτρέπουν να γυρίσουμε στην ενεργό δράση, προσφέροντας (αφιλοκερδώς πάντα) τις υπηρεσίες μας στην τόσο δοκιμαζόμενη άγρια πανίδα του τόπου μας.

Από το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας - Τμήμα Διαχείρισης Άγριας Ζωής και Θήρας, έφυγε έγγραφο προς το Δασονομείο Αίγινας με εντολή να σφραγίσει τις εγκαταστάσεις στέγασης του ΕΚΠΑΖ (ευθύνης της Περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων), λίγο διάστημα αφότου έγινε γνωστό ότι η νόμιμη διοίκηση του ΕΚΠΑΖ, αναλαμβάνει πάλι τα ηνία της διοίκησής του.

 Τόσα χρόνια που απουσιάζαμε κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τις εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑΖ, μόλις δικαιωθήκαμε στα δικαστήρια και βάλαμε ως στόχο την επαναλειτουργία του το θυμήθηκαν.

Κάποιοι που έχουν ιδιαίτερη κλήση προς τα παρασκήνια και τις μεθοδεύσεις και αφού για πολλά χρόνια προσπάθησαν να σαμποτάρουν και να δυσφημήσουν με κάθε δόλιο τρόπο το ΕΚΠΑΖ και τη δράση του (θεωρώντας το ανταγωνιστικό στα ιδιοτελή συμφέροντα τους), ετοιμάζονται να ακυρώσουν τις δικαστικές αποφάσεις για να ξεμπερδέψουν μια για πάντα με το ΕΚΠΑΖ εκτελώντας το εν ψυχρώ.

Για το ΕΚΠΑΖ

Ο Διαχειριστής Γιάννης Πουλόπουλος 6973906015

Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Δέσποινα Χατζηνικολάου 6937145333

 Το ΕΚΠΑΖ είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ως σκοπό έχει την περίθαλψη τραυματισμένων άγριων ζώων και κατόπιν την επανένταξή τους στο φυσικό περιβάλλον. Είναι το πρώτο κέντρο περίθαλψης και επανένταξης άγριας ζωής όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των μελών του και την υποστήριξη ευαισθητοποιημένων πολιτών και επιχειρήσεων σε θέματα προστασίας της άγριας ζωής και τους φυσικού περιβάλλοντος εν γένει.

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

Στο χώρο των πρώην φυλακών Αίγινας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. Αίγινας για την επέτειο μνήμης  του Πολυτεχνείου. ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ Σήμερα 17 Νοεμβρίου, μέλη ...

image descriptionΑίγινα

Η  Επαγγελματική Ένωση Αίγινας με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε συνιστά στα μέλη της το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης  στην Αίγινα στις 16/11. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η   Ένωση   Επαγγελματιώ...

image descriptionΑίγινα

Για όλα  τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Νοεμβρίου εξέδωσε Δελτίο τύπου η Δημοτική Παράταξη: "Αλλαγή πορείας  για την Αίγινα"   ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΛΛΑΓΗ ...

image descriptionΑίγινα

  Επειτα από τρεις άγονους πλειστηριασμούς βγαίνει ξανά στις 8 Δεκεμβρίου με μειωμένη τιμή εκκίνησης στις 500.000 ευρώ- Η ΑΡΣΑΛ, τα χρέη και η «θρυλική» διαδρομή του   Άφησε εποχή ...