ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
image description

Αίγινα: Δελτίο Τύπου για τις συναντήσεις και την ομιλία του βουλευτή κ. Θ. Δρίτσα στην Αίγινα.

Ένα πλούσιο σε συναντήσεις διήμερο είχε ο βουλευτής Περιφέρειας Πειραιώς και Νήσων κ. Θεόδωρος Δρίτσας με το Δήμαρχο Αίγινας, φορείς συλλόγους και σωματεία του νησιού το διήμερο 16 -17 Οκτωβρίου. Ο κ. Δρίτσας συμμετείχε σε ανοιχτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο "Μιράντα" όπου ήταν κεντρικός ομιλητής. Σχετικά αναφέρεται το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αίγινα  18 Οκτωβρίου 2021

 Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πολιτική ανοιχτή-συζήτηση, εκδήλωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «ΜΙΡΑΝΤΑ».

Η εκδήλωση μας ήταν αφιερωμένη στον Τάσο Κουράκη, στον Τάσο της Αριστεράς, των αγώνων, της επιστήμης και της ποίησης. Διαβάστηκε το ποίημα του «Γράμμα προς αδαή».

 

Συζητήσαμε με την κοινωνία

*για τα μεγάλα προβλήματα

*για την ακρίβεια, την ανεργία, τη φτώχεια

*για ένα καλύτερο αύριο

με κύριο ομιλητή τον Βουλευτή Α΄ Πειραιά και Νησιών και  Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Θοδωρή Δρίτσα.

Πριν από την απογευματινή εκδήλωση προηγήθηκαν ενημερωτικές συναντήσεις του Θοδωρή Δρίτσα με φορείς και επαγγελματικούς συλλόγους του νησιού οι οποίες και ολοκληρώθηκαν την επόμενη ημέρα Κυριακή. Σε όλες τις συναντήσεις που έγιναν συνοδευόταν από μέλη της οργάνωσης μας.

Το πρωί του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου ξεκίνησε τις επαφές του από το Παλαιό Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και συνέχισε με τις εξής συναντήσεις:

Στο Λιμεναρχείο με τον Λιμενάρχη κ. Αργύρη Φραγκούλη παρουσία του Υπολιμενάρχη κ. Απόστολου Αθανασιάδη.

Στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αίγινας συνάντησε τον Πρόεδρο της Επαγγελματικής Ένωσης κ. Γιώργο Σκαλτσιώτη.

Στα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου έγινε κοινή σύσκεψη του Αγροτικού Συλλόγου Αίγινας με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φιστικοπαραγωγών, παρουσία των Προέδρων κ.κ Νίκου Αλυφαντή από τον Αγροτικό Σύλλογο και Νίκου Γιαννούλη από τον Συνεταιρισμό Φιστικοπαραγωγών, παρουσία μελών του Αγροτικού Συλλόγου.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Επαγγελματικό Σύλλογο Αλιέων «ο Σωτήρας» όπου συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Δρίβας, ο Γραμματέας κ. Γιώργος Μπέσης και το μέλος κ. Παναγιώτης Κάππος.

Στα γραφεία του Επαγγελματικού Συλλόγου Αλιέων Παράκτιας Αλιείας «ο Αγ .Νεκτάριος» έγινε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Χρήστο Χιώτη.

Την Κυριακή 17/10 έγιναν δύο συναντήσεις:

Με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας κ. Στέλιο Θεριανό και με το ιατρικό προσωπικό.

Εν συνέχεια έγινε επίσκεψη στο Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου είχε συνομιλία με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Κλιμακίου κ. Αναστάσιο Δαλαγιώργο και στελέχη της υπηρεσίας.

Οι συναντήσεις πρόκειται να συνεχιστούν στο άμεσο μέλλον με τους υπόλοιπους φορείς και συλλόγους που δεν κατέστη δυνατόν λόγω έλλειψης χρόνου.

 

ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΑΙΓΙΝΑΣ

Διαβάστε επίσης

image descriptionΑίγινα

Μια εκπληκτική φωτογραφία ανάρτησε ο φωτογράφος Βαγγέλης Καΐκας από τον Πόρο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 10 Οκτωβρίου και απεικονίζει την Αίγινα εν μέσω αστραπών. Θυμίζουμε πως τ...

image descriptionΑίγινα

Δημοσιεύουμε επιστολή που μας έστειλε ο πρώην Δήμαρχος Αίγινας κ. Σάκης Σακκιώτης με την οποία διατυπώνει κάποιες ενστάσεις σε κείμενο  του νομικού κ. Γιώργου Τσατήρη που δημοσιεύτ...

image descriptionΑίγινα

Με μεγάλη προσέλευση αθλητών από το λεκανοπέδιο και με συμμετοχή πλήθους ντόπιων πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου ο 10ος Αγώνας Δρόμου "Ιωάννης Καποδίστριας". Οι οργανω...

image descriptionΑίγινα

Σας αποστέλλουμε συνημμένα Δελτίο Τύπου του Θοδωρή Δρίτσα, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Α΄ Πειραιά Νησιών, σχετικά με Αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Εσωτερικών, για ...

image descriptionΑίγινα

Σε άμεση κινητοποίηση καλεί ο γιατρός του νοσοκομείου Αίγινας και δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Γαλάνης, όλους τους  των αρμόδιους φορείς του νησιού για τη σωστή στελέχωση και την α...

image descriptionΑίγινα

Η  καθαρότητα στον ορίζοντα μετά τη βροχή με τις αντικρινές ακτές  να ξεχωρίζουν. Οι κανονικοί ρυθμοί επιστρέφουν στο νησί. Το λιμάνι  γεμάτο από σκάφη αναψυχής χαίρονται  την ηρεμ...