ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Αίγινας) κοντά στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας και συνέδραμε με κάθε δυνατό τρόπο.
Ετσι η Oμάδα Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αίγινα συγκεντρώνει ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ όπως :
Ξηρά τροφή
Κονσέρβες
Ελαιόλαδο
Δημητριακά
Μακαρόνια-ρυζι
Όσπρια
Παξιμάδια
Είδη καθαριότητας
Χαρτί υγείας
Γάλα (κουτιά για τα παιδιά)
Και οτιδήποτε άλλο που θα μπορουσε να καλύψει αυτές τις δύσκολες ώρες τους συνανθρώπους μας (αρκεί να διατηρείται σε μεγάλο διάστημα εκτός ψυγείου).
Θερμή παράκληση για όποιον επιθυμεί και έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ξηρά τροφή για τα αδέσποτα ζώα που γλύτωσαν από την πύρινη λαίλαπα.
 
Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνει στο χώρο της Έκθεσης General (ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου) του κου Ευάγγελου Στρατηγού στην Κυψέλη της Αίγινας (Πολλές Ελιές).
Απο αυριο Κυριακή 8/8/2021 έως και την Τρίτη 10/08/2021 η Έκθεση θα είναι ανοιχτή για τον σκοπό αυτό. Ωρες λειτουργίας 18:00-22:30.
 
Η εκπρόσωπος των 81 πιστοποιημένων πολιτών πρώτων βοηθειών στην Αίγινα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Φλώρα Περράκη ευχαριστεί τον κο Ευάγγελο Στρατηγό για την παραχώρηση του χωρου και τον κο Μανώλη Κοττάκη (από τη Μεταφορική του κου Τάκη Λαδά) για την άμεση ανταπόκριση του και μας καλεί να συμμετέχουμε στη δράση αυτή. Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε με την κα Περράκη στο τηλέφωνο 6983476658 ή στο messenger Flora Perraki
Υπάρχει ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
 

Διαβάστε επίσης

" Η Αίγινα της καρδιάς μου " από τον Γιώργο Μαρίνο στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου ΑίγιναςΑίγινα

Μια βραδιά με τον ποιητή, παραμυθά και τραγουδοποιό Γιώργο Μαρίνο θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε στην αυλή του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας τη Δευτέρα 9 Αυγούστου. ...

Αίγινα: Ανείπωτη θλίψη στην Αίγινα από το πρόωρο θάνατο του Δημοσθένη ΠαπαλεονάρδουΑίγινα

 Μεγάλη η θλίψη σήμερα στην Αίγινα σκόρπισε η είδηση  του θανάτου του Δημοσθένη Παπαλεονάρδου αξιωματικού εν αποστρατεία  του Λιμενικού Σώματος και επιφανούς πολίτη  της  τοπικής  ...