ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ι. Ζορμπάς κοντά στους υποψηφίους των Γενικών Εξετάσεωντου ΕΠΑΛ.

Κοντά  στους υποψήφιους των Γενικών Εξετάσεων του ΕΠΑΛ  Αίγινας βρέθηκε σήμερα  το πρωί ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ι. Ζορμπάς. Με έναν σύντομο χαιρετισμό  τους ευχήθηκε "καλή επιτυχία" και  τους έδωσε συμβολικά το ιστορικό λεύκωμα: "Η Αίγινα  του Καποδίστρια"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Καλή επιτυχία ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αίγινας στους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων του Επαγγελματικού Λυκείου Αίγινας»

 

Κοντά στους μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Αίγινας βρέθηκε νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ιωάννης Ζορμπάς για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις τους που ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 15 Ιουνίου 2021.

Ο Διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου Αίγινας κ. Χρήστος Λίτος, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την επίσκεψή του κι έδωσε οδηγίες στους υποψήφιους μαθητές.

Ο Δήμαρχος Αίγινας στο μήνυμα που απηύθυνε στους μαθητές ανέφερε: «Οι Πανελλήνιες εξετάσεις ανοίγουν ένα νέο κύκλο για την ζωή σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να σας δημιουργούν άγχος για το τι θα γίνει στο μέλλον. Είναι μία εμπειρία, όπως μία εμπειρία είναι και το σχολείο και γενικότερα οι φάσεις που περνάμε στην ζωή μας. Το Επαγγελματικό Λύκειο δίνει πολλές ευκαιρίες, ειδικά σε παιδιά σαν εσάς που έχουν ιδιαίτερες δεξιότητες κι εδώ μπορούν να τις αναπτύξουν.Όπως γνωρίζετε μετά από αγώνα τόσο της μαθητικής, όσο και της εκπαιδευτικής κοινότητας επιτεύχθηκε να γίνουν ισότιμοιοι τίτλοι σπουδών με το Γενικό Λύκειο,με αποτέλεσμανα δίνεται σε εσάς το δικαίωμα και η ευκαιρία να μπορείτε να εισαχθείτε στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, δίνοντας εξετάσεις σε αυτά τα μαθήματα που εσείς είστε καλοί, δηλαδή στα μαθήματα της επαγγελματικής σας ειδικότητας. Κι αυτή είναι στοχευμένη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας. Επίσης μπορείτε μετά την αποφοίτησή σας από εδώ να βγείτε και στην ελεύθερη αγορά εργασίας ή να εγγραφείτε σε ένα ΙΕΚ. Επομένως οι ευκαιρίες δεν σταματούν. Το θέμα είναι εσείς οι ίδιοι τι θέλετε να κάνετε και τι στόχους έχετε θέσει. Τέλος με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση ο Δήμος Αίγινας έχει εκδώσει το ιστορικό λεύκωμα «Η Αίγινα του Καποδίστρια»,για την πορεία και την ζωή του Κυβερνήτη στην πρώτη πρωτεύουσα του νεώτερου ελληνικού κράτους, την Αίγινα, το οποίο σας προσφέρετε ως αναμνηστικό για την αποφοίτησή σας. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και όλα στην ζωή επιτυγχάνονται αρκεί να επιμείνουμε στους στόχους μας και να έχουμε θέληση και υπομονή».

 

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Συμπληρωμένα ήδη τα περισσότερα δρομολόγια προς Αίγινα  το τριήμερο  του Αγίου ΠνεύματοςΑίγινα

Ένα πολύ δυναμικό τριήμερο προβλέπεται  για τα νησιά  του Σαρωνικού  με πολύ αυξημένη  κίνηση επιβατών και οχημάτων που ίσως καταρρίψει  ρεκόρ. Ήδη πολλά  δρομολόγια είναι συμπληρω...

Αίγινα: Ευχές από το Δήμαρχο Αίγινας κ. Ι. Ζορμπά  στους υποψηφίους των Γενικών Εξετάσεων. Αίγινα

Πρώτη ημέρα  των Γενικών Εξετάσεων για τους υποψήφιους μαθητές  της Γ΄Λυκείου και ο Δήμαρχος Αίγινας κ.Ι. Ζορμπάς όπως το συνηθίζει κάθε χρόνο επισκέφθηκε το Γενικό Λύκειο Αίγινας ...