ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο αποφάσεις για τις παιδικές χαρές από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αίγινας

Με δύο αποφάσεις (120/2021 & 121/2021), από την 21η κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που έγινε στις 09-06-2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00΄ μ.μ  μέσω τηλεδιάσκεψης στο Δημοτικό κατάστημα, ήρθε πάλι στο προσκήνιο το θέμα των παιδικών χαρών του νησιού μας.

Με την πρώτη απόφαση (επί 7 παρισταμένων μελών με 6 θετικές ψήφους και 1 Παρών από τον κ. Κουκούλη Παναγιώτη),  εγκρίθηκε  η 1η παράταση της προθεσμίας που αφορά την παροχή υπηρεσίας με τίτλο « Υπηρεσίες Συντήρησης Παιδικών Χαρών Νήσου Αίγινας », αναδόχου εταιρείας “ΖΙΤΑΚΑΤ ΑΤΕΒΕ Τεχνικά Έργα – Μελέτες Διαχείριση Ακίνητων”, για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών ήτοι μέχρι τις 21/09/2021.

Η Ο.Ε ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς την ανάδοχο εταιρεία, έτσι ώστε να επιταχυνθούν οι εργασίες και να αρχίσουν να παραδίδονται οι παιδικές χαρές ολοκληρωμένες έστω και μια μια κάθε φορά προκειμένου να παραδοθούν στους δημότες και στους επισκέπτες του νησιού μας .

Ενώ με τη δεύτερη απόφαση (επί 6 παρισταμένων μελών με 4 θετικές ψήφους και 2 Παρών από τους  κ.κ Τζίτζη Φίλιππα και Κουκούλη Παναγιώτη),  εγκρίθηκε η  2η παράταση της συνολικής προθεσμίας για την «Προμήθεια & Τοποθέτηση Εξοπλισμού για την Αναβάθμιση Παιδικών Χαρών του Δήμου Αίγινας», για (1) μήνα ήτοι έως 12/07/2021.

 

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ι. Ζορμπάς κοντά στους υποψηφίους των Γενικών Εξετάσεωντου ΕΠΑΛ.Αίγινα

Κοντά  στους υποψήφιους των Γενικών Εξετάσεων του ΕΠΑΛ  Αίγινας βρέθηκε σήμερα  το πρωί ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Ι. Ζορμπάς. Με έναν σύντομο χαιρετισμό  τους ευχήθηκε "καλή επιτυχία" ...

Αίγινα: Ευχές από το Δήμαρχο Αίγινας κ. Ι. Ζορμπά  στους υποψηφίους των Γενικών Εξετάσεων. Αίγινα

Πρώτη ημέρα  των Γενικών Εξετάσεων για τους υποψήφιους μαθητές  της Γ΄Λυκείου και ο Δήμαρχος Αίγινας κ.Ι. Ζορμπάς όπως το συνηθίζει κάθε χρόνο επισκέφθηκε το Γενικό Λύκειο Αίγινας ...