ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Σταδιακή επαναλειτουργία Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αίγινας.

Με σχετικό  δελτίο τύπου η Δημόσια Βιβλιοθήκη Αίγινας ανακοινώνει  τη σταδιακή επαναλειτουργία της.

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣΣΥΛΛΟΓΗΣ

 

  1. Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. ΔΙα/Γ.Π.οικ. 31950/2021 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2141/22-5-21) και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, η προσέλευση των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες, θα γίνεται κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον το αίτημά τους δεν δύναται να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο.
  2. Ο δανεισμός καθώς και οι επιστροφές δανεισμένων βιβλίων θα πραγματοποιούνται για τους εγγεγραμμένους αναγνώστες της Δ.Β. Αίγινας με αποστολή email στην διεύθυνσηvivlaigi@sch.gr ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στον αριθμό 22970 22626. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε τα αιτήματά σας να υποβάλλονται 1 εργάσιμη ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα επίσκεψης.
  3. Κατά την είσοδό σας στον χώρο της βιβλιοθήκης πρέπει υποχρεωτικά να απολυμάνετε τα χέρια σας με την χρήση αντισηπτικού υγρού.
  4. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική.
  5. Καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας σας με τον αρμόδιο υπάλληλο, απαιτείται η τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ σας.
  6. Η παραλαβή και επιστροφή των βιβλίων θα γίνεται στον αύλειο χώρο της βιβλιοθήκης. Δεν επιτρέπεται η περιήγηση στα ράφια. Σημειώνεται ότι τα βιβλία που έρχονται σε επαφή με το κοινό παραμένουν υποχρεωτικά 72 ώρες σε καραντίνα.
  7. Δεν επιτρέπεται η χρήση του υλικού από τον έναν αναγνώστη στον άλλο, χωρίς την μεσολάβηση του ασφαλούς χρόνου καραντίνας του υλικού (72 ώρες).
  8. Εκτός από τις υπηρεσίες δανεισμού και επιστροφής βιβλίων, τόσο οι χώροι των αναγνωστηρίων όσο και των δημόσιων ηλεκτρονικών υπολογιστών παραμένουν κλειστοί.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αίγινα: Σάκης Σακκιώτης: "Πολιτισμός η ταυτότητα μας - Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα"Αίγινα

Ο κ. Σάκης Σακκιώτης πρώην Δήμαρχος Αίγινας και μέλος  της  τοπικής Επιτροπής "ΑΙΓΙΝΑ 2021" κάνει μια πρώτη θετική αποτίμηση  των μέχρι τώρα προσπαθειών που έχει καταβάλει η Αίγινα...

Αίγινα: Ευχαριστήρια επιστολή από την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου προς τον κ. Μ. Κοττάκη.Αίγινα

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε  η Πρόεδρος της  Επιτροπής "Ελλάδα 2021"  προς  τον κ. Μανώλη Κοττάκη, πρόεδρο της επιτροπής "Αίγινα 2021" μετά  την επιτυχή εκδήλωση  των εγκαινίων...