Αίγινα: Χρυσό βραβείο καινοτομίας για τον κ. Φώτη Πούντο.
Η "πίκλα φιστίκι" του κ. Φώτη Πούντου απέσπασε το Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας στην Athens Fine Food Awards by ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2021. Η διάκριση αυτή για τον Αιγινήτη επαγγελματία προστίθεται στις προηγούμενες που έχει κερδίσει η επιχείρηση του στον τομέα της ζαχαροπλαστικής και αρτοποιϊας. Αποδεικνύει ότι οι καινούργιοι επαγγελματίες της Αίγινας είναι ανήσυχοι, αξιοποιούν την ντόπια παραγωγή, βελτιώνουν το προϊόν τους, πειραματίζονται, πρωτοπορούν και μας ξαφνιάζουν ευχάριστα.