ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Ευχαριστήριο Δημάρχου Αίγινας για τα δρομολόγια των ταχύπλοων

Τα  Υπουργεία Οικονομικών - Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, όπως αναφέραμε αναλυτικά σε προηγούμενη δημοσίευση μας ανακοίνωσαν την απόφαση  τους για τη Σύμβαση Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας στις ακτοπλοϊκές εταιρείες σε όλες  τις γραμμές  της Ελλάδος.

Ο Δήμος Αίγινας από  την πλευρά  του ευχαριστεί τα δύο Υπουργεία για  την ενέργεια αυτή που συμπεριλαμβάνει και τα δρομολόγια  του Σαρωνικού, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά  στην επανέναρξη των πρωινών δρομολογίων  των ιπτάμενων δελφινιών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Επανέναρξη ακτοπλοϊκών δρομολογίων ταχύπλοων σκαφών»

Μετά από την παύση εκτέλεσης πλόων των ταχύπλοων σκαφών (υδροπτέρυγα) στις 15 Ιανουαρίου2021, δημιουργήθηκε έντονο πρόβλημα ζωτικής σημασίας για τους εργαζόμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους συνανθρώπους μας που έπρεπε να μεταβούν στον Πειραιά για ιατρικές επισκέψεις ή εκτέλεση θεραπειών.

Άμεσα απευθυνθήκαμε στα αρμόδια Υπουργεία για την επίλυση του προβλήματος. Αισίως πληροφορηθήκαμε, ότι τα δρομολόγια των ιπτάμενων δελφινιών θα ξεκινήσουν την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμος Αίγινας ευχαριστεί τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Κώστα Κατσαφάδο και το Υπουργείο Οικονομικών για την άμεση ανταπόκρισή τους.

 

Διαβάστε επίσης

Στο lockdown της Αττικής πιθανότατα και η Αίγινα - Τι θα γίνει με τα υπόλοιπα νησιά και την Τροιζηνία Αίγινα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας, αύριο το μεσημέρι θα εξειδικευτούν τα μέτρα του lockdown και θα διευκρινιστεί και επίσημα τι θα ισχύσει για την Περιφερειακή Ενό...

Αίγινα: Επανέρχονται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια ταχύπλοων και συμβατικών στο Σαρωνικό.Αίγινα

Ομαλοποιούνται οι μετακινήσεις με τα πλοία  της ακτοπλοΐας μετά  την δημοσίευση του ΦΕΚ και  της  απόφασης των Υπουργών Οικονομικών – Ανάπτυξης και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικ...

Αντιπεριφερειάρχης Νήσων: Δεν επηρεάζονται τα νησιά του Σαρωνικού από τα νέα μέτρα - Παραμένουν στο "κίτρινο" Ελλάδα

Σύμφωνα με ανάρτηση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Βάσως Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη, τα νησιά του Σαρωνικού, παραμένουν στα μέτρα που ισχύουν μέχρι σήμερα και δεν εντάσσονται στα μέτρα ...