Άρωμα Ανατολής στο Αιάκειον Αίγινας από τον Selim Selguk (φωτογραφίες)
Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησαν την Τρίτη 28 Ιουλίου το βράδυ, οι φετινές, καλοκαιρινές, γαστρονομικές βραδιές στο εμβληματικό Αιάκειον της Αίγινας.
Πρεμιέρα, με άρωμα ανατολής από τον Selim Selguk και πιάτα όπως Pirinc Pilavi (πιλάφι με ρύζι μπασμάτι , κουκουνάρι και άνιθο), Bey Kebap (κεμπάπ τυλιγμένο σε λεπτή πίτα μαζί με γλυκό κίτρινο τυρί που ψήνεται σε βούτυρο και συνοδεύεται με γιαούρτι & ψητά λαχανικά), Lahmacun (λεπτή ζύμη, ψημένη στον φούρνο με κιμά, ντομάτα & μαϊντανό) και με πολλά άλλα ενδιαφέροντα, νόστιμα πιάτα που περιελάμβανε το menu.
Ο Selim Selguk κουρδικής καταγωγής, ο οποίος διακρίθηκε στο περσινό Master Chef για το ήθος του, την εργατικότητα του, την μαγειρική αντίληψη που διαθέτει και βέβαια για τα νόστιμα πιάτα του, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και στην Αίγινα!!!