ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρωμα Ανατολής στο Αιάκειον Αίγινας από τον Selim Selguk (φωτογραφίες)

Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησαν την Τρίτη 28 Ιουλίου το βράδυ, οι φετινές, καλοκαιρινές, γαστρονομικές βραδιές στο εμβληματικό Αιάκειον της Αίγινας.

 

Πρεμιέρα, με άρωμα ανατολής από τον Selim Selguk και πιάτα όπως Pirinc Pilavi (πιλάφι με ρύζι μπασμάτι , κουκουνάρι και άνιθο), Bey Kebap (κεμπάπ τυλιγμένο σε λεπτή πίτα μαζί με γλυκό κίτρινο τυρί που ψήνεται σε βούτυρο και συνοδεύεται με γιαούρτι & ψητά λαχανικά), Lahmacun (λεπτή ζύμη, ψημένη στον φούρνο με κιμά, ντομάτα & μαϊντανό) και με πολλά άλλα ενδιαφέροντα, νόστιμα πιάτα που περιελάμβανε το menu.
Ο Selim Selguk κουρδικής καταγωγής, ο οποίος διακρίθηκε στο περσινό Master Chef για το ήθος του, την εργατικότητα του, την μαγειρική αντίληψη που διαθέτει και βέβαια για τα νόστιμα πιάτα του, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και στην Αίγινα!!!

Διαβάστε επίσης

Ενισχύεται με δύο νέα οχήματα η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου ΑίγιναςΑίγινα

  Ενισχύεται η υπηρεσία Καθαριότητας  του Δήμου Αίγινας με την παραλαβή σήμερα 30 Ιουλίου δύο σημαντικών οχημάτων που θα συμβάλουν κατά πολύ στην αποκομιδή και την ταχύτερη μείωση ...

Το ποδοσφαιρικό "Αιγινήτικο" αντίο του Μανώλη Κοττάκη στον θρύλο της ΑΕΚ Σπύρο Πομώνη που έφυγε από τη ζωή Αίγινα

Την απώλεια του Σπύρου Πομώνη θρηνεί η ΑΕΚ. Ο θρύλος της ομάδας, o οποίος είχε Αιγινήτικη ρίζα, απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών. Αγωνίστηκε στην «Ένωση» δώδεκα χρόνια φορώντας τη φανέλα...