ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αίγινα: Αυτοψία στο θαλάσσιο εργοτάξιο το υποθαλάσσιου αγωγού υδροδότησης

Το θαλάσσιο εργοτάξιο όπου ήδη μεταφέρονται τα τμήματα του υποθαλάσσιου αγωγού υδροδότησης της Αίγινας με νερό από την Σαλαμίνα, προκειμένου να συγκολληθούν σε μήκος 2 χιλιομέτρων, επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Ήδη έχει οριοθετηθεί το θαλάσσιο εργοτάξιο με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις για την ασφάλεια στην θάλασσα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και έχει μεταφερθεί το πρώτο τμήμα του αγωγού μήκους 250 μέτρων.

 

 

Αύριο 21 Ιουνίου 2019 έχει προγραμματιστεί η σταδιακή μεταφορά και των υπόλοιπων τμημάτων (250 μέτρων) προκειμένου να συγκολληθούν και να ποντιστούν στον πυθμένα του Σαρωνικού κόλπου.

Το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού, παρά τις δυσκολίες και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, υλοποιείται κανονικά.

 

 

Διαβάστε επίσης

To Selfie στην Αίγινα! Αίγινα

Το «Selfie», το πρωτότυπο, νεανικό ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, συνεχίζει το ταξίδι του στην ΕΡΤ2… για να μας γνωρίσει ακόμη περισσότερες πόλεις σε όλη την Ελλάδα! Ανανεωμένο σε πρόσω...

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα τίμησε τρεις μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου ΑίγιναςΑίγινα

Η Ύπατη  Αρμοστεία του ΟΗΕ με αναμνηστικό δίπλωμα τίμησε τρεις μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Αίγινας για τη συμμετοχή τους στον 22ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τους Πρόσφυγες ...