ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δήμαρχου κ. Φίλιππου Τζίτζη

Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Φίλιππος Τζίτζης το Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 20.00 επί της οδού Φανερωμένης ακριβώς απέναντι από  τους χώρους άθλησης, το γήπεδο μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Ο κ. Τζίτζης επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο για  το εκλογικό του κέντρο όχι τυχαία, μια που έχει  άμεση αναφορά στις αθλητικές δραστηριότητες στις οποίες εδώ και χρόνια έχει επιδοθεί και διακριθεί.

Πλαισιωμένος από τα πρόσωπα της οικογένειάς του και ιδιαίτερα τον πατέρα του κ. Γιώργο Τζίτζη πρώην Δήμαρχο Αίγινας ξεκίνησε  δυναμικά την ομιλία του αναφέροντας ότι ο Δήμος Αίγινας «αποτελεί ένα κακό αυτοδιοικητικό παράδειγμα» Ξεδίπλωσε το πρόγραμμα  του τονίζοντας ιδιαίτερα ότι είναι «είναι ώρα  συνεργασίας και όχι συναλλαγής» και επικέντρωσε την ομιλία  του σε θέματα καθημερινότητας όπως την ασφάλεια των μαθητών, την κατάσταση των σχολικών κτιρίων, την έλλειψη οδηγών στο ασθενοφόρο, την καθαριότητα. Για το τελευταίο θέμα δήλωσε πως είναι αντίθετος με την ιδιωτικοποίηση του τρόπου συλλογής των απορριμμάτων.

 Συχνά – πυκνά   νεότερα μέλη και οπαδοί του συνδυασμού του  εκτόξευαν συνθήματα  προσδίδοντας στη συγκέντρωση παλμό και ενθουσιασμό.

Ιδιαίτερη εντύπωση επίσης προκάλεσαν τα παρακάτω σημεία  της ομιλίας  του  όπως:

48 μήνες οι μισθοί μας θα πηγαίνουν σε ευπαθείς ομάδες, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και στους φοιτητές του νησιού» 
«Μια θητεία αρκεί αν έχεις πλάνο, να το κάνεις έργο»

Όσο οι δυο παλιοί και κουρασμένοι συνδυασμοί, ερωτευμένοι με την καρέκλα, συνεχίζουν τις ανούσιες κοκορομαχίες τους, τόσο αποδεικνύουν ότι αποτελούν ακριβώς το ίδιο πράγμα. 
Το γέρικο κατεστημένο που έχει παρέλθει !

 Μετά το πέρας  της ομιλίας  του παρουσίασε  τα μέλη  του Συνδυασμού του. Τον κ. Τζίτζη  προλόγισε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος με το συνδυασμό  του κ. Γεράσιμος Θεοδόσης.

 

Διαβάστε επίσης

Ποιες παραλίες βραβεύτηκαν με Γαλάζια Σημαία 2019 σε Αίγινα, Πόρο και ΕρμιονίδαΠΟΡΟΣ

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών, μαρινών και σκαφών...

Επίσκεψη του Γιάννη Ζορμπά και υποψηφίων συμβούλων του σε Αγίους Ασωμάτους και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο ΑίγιναςΑίγινα

Την Δευτέρα 13/5 το απόγευμα μέλη του συνδυασμού “ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ” και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς επισκέφτηκαν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας το οποίο στεγάζεται ...

Συναντήσεις Π. Κουκούλη με μέλη των ΔΣ των Συλλόγων στην Κυψέλη και τους ΑγίουςΑίγινα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κουκούλης και μέλη του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ πραγματοποίησαν προγραμματισμένες συναντήσεις την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 με μέλη του ΔΣ του Μορφωτικού...