ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου υποψήφιου Δήμαρχου κ. Γιάννη Ζορμπά

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου 2019, επι της οδού Αφαίας αρ. 4.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό από τον πατέρα Νικόλαο Γαρυφάλλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, ενώ ακολούθησε σύντομος λόγος του.
Ο κ . Ζορμπάς είπε μεταξύ άλλων: «Η παρουσία σας είναι η δύναμή μας και μας τιμά ιδιαιτέρως! Βλέπω ανάμεσά σας ανθρώπους που τους γνωρίζω και με γνωρίζουν από παιδί, συμμαθητές μου από το δημοτικό σχολείο, ανθρώπους τους οποίους συναναστράφηκα μέσω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας σε Αγία Μαρίνα και Αίγινα, ανθρώπους με τους οποίους συμπορευτήκαμε στα κοινά του νησιού που τόσο αγαπάμε.
Αισθάνομαι βαθιά συγκινημένος για την στήριξή σας στο πρόσωπό μου ως υποψηφίου Δημάρχου Αίγινας .
Σήμερα εγκαινιάζουμε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού μας ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ, ενός συνδυασμού με αδιαπραγμάτευτες αξίες, όπως η διαφάνεια, η εντιμότητα, η αξιοκρατία και η αξιοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της Αίγινας.
Ο συνδυασμός μας αποτελείται από πρόσωπα που μετείχαν στη διοίκηση, δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν, αλλά και νέους με κατάρτιση και όρεξη για δουλειά, που πίστεψαν στο όραμά μας για ένα καλύτερο αύριο.
Άνθρωποι από όλο το κοινωνικό φάσμα, χωρίς αποκλεισμούς, από την πόλη και την περιφέρεια, με μοναδικό κριτήριο την ανιδιοτελή αγάπη και θέληση προσφοράς για το κοινό καλό.
Διότι τα πολλά και χρονίζοντα προβλήματα της Αίγινας απαιτούν άμεση αντιμετώπιση.
Η λύση τους απαιτεί γνώση, εντιμότητα, θέληση, οργάνωση, εμπειρία, εγρήγορση.
Προϋπόθεση για την επίλυση αυτών, η συνεργασία και η συνεννόηση όλων μας.
Χρέος μας η αξιοποίηση όλου του διαθέσιμου ανθρώπινου δυναμικού, που έχουμε την τύχη να κατοικεί στο νησί μας.»
Ενώ, κλείνοντας, τόνισε: «Προχωράμε με αισιοδοξία στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση και σας καλούμε να μας εμπιστευτείτε και να συμπορευτείτε στον αγώνα μας για την ανάπτυξη και την προκοπή του νησιού που αγαπάμε.
Γιατί Αίγινα ΑΞΙΖΕΙΣ!
Γιατί, τώρα, ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!»

Ακολούθησε παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού. 


Κείμενο - φωτογραφίες: Μαίρη Κουκούλη

Διαβάστε επίσης

Συναντήσεις Π. Κουκούλη με μέλη των ΔΣ των Συλλόγων στην Κυψέλη και τους ΑγίουςΑίγινα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κουκούλης και μέλη του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ πραγματοποίησαν προγραμματισμένες συναντήσεις την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 με μέλη του ΔΣ του Μορφωτικού...

Επίσκεψη του Γιάννη Ζορμπά και υποψηφίων συμβούλων του σε Μαραθώνα και ΒροχείαΑίγινα

Ιδιαίτερα εποικοδομητικές ήταν οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Ζορμπά και υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του «ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ» στο Μαραθώνα και στα Βροχεία. Ειδι...

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αίγινας και της Περιφέρειας Αττικής Αίγινα

Από το ΚΚΕ Πειραιά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:    Το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Δήμο Αίγινας και την Περιφέρεια Αττικής. Απευθυνόμαστε στο λαό της Αίγινας και τον κα...