ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίσκεψη του Γιάννη Ζορμπά και υποψηφίων συμβούλων του σε Μαραθώνα και Βροχεία

Ιδιαίτερα εποικοδομητικές ήταν οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Ζορμπά και υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του «ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ» στο Μαραθώνα και στα Βροχεία.
Ειδικότερα, τα μέλη του συνδυασμού, που βρέθηκαν στο Μαραθώνα την Πέμπτη 9 Μαΐου, συναντήθηκαν με κάτοικους και επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη άμεσης διευθέτησης της κυκλοφορίας στον παραλιακό δρόμο της πρώτης πλαζ.

 

Αναφέρθηκαν επίσης στην έλλειψη επαρκούς φωτισμού και στο πρόβλημα της συσσώρευσης και μη έγκαιρης αποκομιδής των απορριμμάτων.
Τα απορρίμματα αποτελούν επίσης σοβαρό πρόβλημα και για τους κατοίκους της περιοχής των Βροχείων, όπως είπαν στη συνάντησή τους με τον κ. Ζορμπά και την ομάδα του την Παρασκευή 10 Μαΐου. Οι κάτοικοι επισήμαναν την ανάγκη ασφαλτόστρωσης της ημιτελούς κεντρικής οδού των Βροχείων. Εξέφρασαν επίσης
την έντονη ανησυχία τους για την ύπαρξη πολλών αδέσποτων σκυλιών στην περιοχή και έκαναν λόγο για έλλειψη οποιασδήποτε μέριμνας εκ μέρους των αρμοδίων.
Οι περιοδείες του Γιάννη Ζορμπά και των συνεργατών του θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να μιλήσουν για αυτά που τους απασχολούν και παράλληλα να ενημερωθούν για τις θέσεις του συνδυασμού στα μείζονα προβλήματα του Δήμου. 

Διαβάστε επίσης

Συναντήσεις Π. Κουκούλη με μέλη των ΔΣ των Συλλόγων στην Κυψέλη και τους ΑγίουςΑίγινα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κουκούλης και μέλη του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ πραγματοποίησαν προγραμματισμένες συναντήσεις την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 με μέλη του ΔΣ του Μορφωτικού...

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αίγινας και της Περιφέρειας Αττικής Αίγινα

Από το ΚΚΕ Πειραιά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:    Το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Δήμο Αίγινας και την Περιφέρεια Αττικής. Απευθυνόμαστε στο λαό της Αίγινας και τον κα...