ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Δήμητρα - Τούλα Ζορμπά υποψήφια με τον Π. Κουκούλη στην Αίγινα

Η Δήμητρα - Τούλα Ζορμπά είναι Συνταξιούχος Τραπεζικός – Πτυχιούχος ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ και PROFICIENCY CAMBRIDGE.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, η κα. Ζορμπά θέτει υποψηφιότητα με τον Συνδυασμό του Παναγιώτη Κουκούλη. Ας την γνωρίσουμε:


"Καθιέρωσα εκπαιδευτικές δράσεις στο νησί με την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ,με σκοπό τη διδασκαλία των παιδιων σε επίπεδα πέρα τα συνηθισμένα ενός σχολείου, οι οποίες συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία απο τον Διευθυντή και τους καθηγητές του Γενικού Λύκειου Αιγινας.
Συμμετείχα στη διοργάνωση του τετραήμερου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της ΕΕΦ το 2016, με 1.700 συνέδρους.Το μοναδικό  επιστημονικό συνέδριο που έχει γίνει στο νησί με αντικειμενικές δυσκολίες λόγω έλλειψης υποδομών για συνέδρια.
Διοργάνωσα σαν εθελοντικό μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΑ συναυλία με την Λυρική Σκηνή. Με ταυτόχρονο εορτασμό του διεθνούς έτους φωτός, που ηταν το 2015.
Διοργάνωσα σαν πολίτης ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ στα Αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία με τον επιφανή επιστήμονα ιστορικό κ.Μάκη Σταύρου,γνωστό από τις ομιλίες του στην τηλεόραση.
Ξεκίνησα με τη συμπαράσταση της ΕΕΦ το 2017 την πιλοτική λειτουργία ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ με λειτουργία ανά δίμηνο .Πρωτοφανής κίνηση από πολίτη και επίσης πρωτοφανής κίνηση για ενα νησί. Μιά πνευματικη κίνηση για τους πολίτες , που γινεται χωρίς κανένα κόστος αφου οι προσκεκλημένοι ομιλητές έρχονται χωρίς αμοιβή.
Διοργανώνω δράσεις καθαρισμού παραλιών στη Βαγία που κατοικώ,που έχει μεγάλο πρόβλημα λόγω των βορριάδων η συμμετέχω μαζί με αλλους συμπολίτες μου .
Είμαι δημιουργός απο το 2016 και διαχειρίστρια της Αιγινητικης ομάδας facebook Αίγινα το νησί μας.
Η ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ. Είναι ένα πεδίο εργασίας και προσφοράς για τον τόπο μου. Των γνώσεών μου, του χρόνου μου,των γνωριμιών μου και της
δημιουργηκότητάς μου.
Τα προβλήματα είναι συσωρευμένα. Ζητώ τη στήριξη σας με ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΑΣ για να μπορέσω κι εγώ να συμβάλλω στην αντιμετώπισή τους.
Αν εσείς με στηρίξετε εγω ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ."

Διαβάστε επίσης

Συναντήσεις Π. Κουκούλη με μέλη των ΔΣ των Συλλόγων στην Κυψέλη και τους ΑγίουςΑίγινα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κουκούλης και μέλη του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ πραγματοποίησαν προγραμματισμένες συναντήσεις την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 με μέλη του ΔΣ του Μορφωτικού...

Επίσκεψη του Γιάννη Ζορμπά και υποψηφίων συμβούλων του σε Μαραθώνα και ΒροχείαΑίγινα

Ιδιαίτερα εποικοδομητικές ήταν οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Ζορμπά και υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του «ΑΙΓΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ» στο Μαραθώνα και στα Βροχεία. Ειδι...

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αίγινας και της Περιφέρειας Αττικής Αίγινα

Από το ΚΚΕ Πειραιά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:    Το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Δήμο Αίγινας και την Περιφέρεια Αττικής. Απευθυνόμαστε στο λαό της Αίγινας και τον κα...

Επίσκεψη τιμής και μνήμης στο μνημείο των εκτελεσθέντων πολιτικών κρατουμένων στον ΤούρλοΑίγινα

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας, μαζί με φίλους, κατοίκους του νησιού και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οργάνωσε την καθιερωμένη ιστορική επίσκεψη στο «μνημείο των εκτελεσθέντων πολιτικών κρατουμένω...