Planet of Zeus και Amyl and the Sniffers, live στο «Floyd»
Volume – ένταση στα ηχεία, ροκ δυνατό. Δύο ονόματα, από διαφορετικές «γειτονιές» του ροκ πλανήτη, διεκδικούν βραδιές της πόλης. Οι Amyl and the Sniffers από την Αυστραλία και οι «δικοί» μας (αν και διεθνείς με σταθερό το «παρών» τους στο εξωτερικό ) Planet of Zeus.
Οι Amyl and the Sniffers στην πρώτη εμφάνισή τους στα μέρη μας, στις 29 Νοεμβρίου, οι Planet of Zeus στις 7 Δεκεμβρίου. Και οι δύο στο «Floyd», Πειραιώς 117.
Ροκ, punk rock, pub rock από τα ’70ς, οι βασικές εμπνεύσεις για την Amy Taylor και την παρέα της, που ξεκίνησαν να παίζουν μαζί από το 2016 και γρήγορα ξεχώρισαν, σίγουρα, και χάρη στα εκρηκτικά λάιβ τους.
Με πολλά χιλιόμετρα, αστείρευτη ενέργεια και φρέσκια έμπνευση, οι Planet of Zeus έχουν κερδίσει τη θέση τους στην καρδιά του κόσμου, και όχι μόνο των πολλών πιστών τους στο ελληνικό κοινό. Mε το καινούργιο τους, έκτο στη σειρά, άλμπουμ «Afterlife», πιάνουν το νήμα και βουτάνε ακόμη πιο βαθιά: Όσο σπουδαία και αν είναι η τεχνολογία και όσο και αν εξελίσσεται η ανθρωπότητα, τα μεγάλα ερωτήματα που απασχολούσαν από τους αρχαίους φιλοσόφους μέχρι τον απλό, καθημερινό άνθρωπο παραμένουν τα ίδια. Υλικό για έμπνευση και heavy rock στα κομμάτια του «Afterlife» που οι Planet of Zeus θα παρουσιάσουν στο «Floyd».