Συνάντηση Νίκου Αλεξίου με τον Συμπαραστάτη Δημότη και Επιχείρησης Πειραιά Γεώργιο Δαβάκη.

 

Γεώργιος Δαβάκης: “Θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στον Δημότη, στον Κάτοικο και στον Επαγγελματία του Πειραιά”.

 

Με την αυτοδιοικητική αλλά και δημοσιογραφική του ιδιότητα  ο επικεφαλής της Αυτοδιοικητικής παράταξης Σύγχρονη Ανεξάρτητη Αίγινα, Κοινοτικός σύμβουλος Αίγινας, Νίκος Ευστ. Αλεξίου επισκέφθηκε στις 15/5/20 τον πρώτο Συμπαραστάτη Δημότη και Επιχείρησης Πειραιά κ. Γεώργιο Δαβάκη.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Δήμου Πειραιά (34ου Συντάγματος και Ευαγγελιστρίας 21), όπου ενημερωθήκαμε πλήρως για τις νέες δραστηριότητες του Γ. Δαβάκη.

Σε μια εποχή που ο Πολίτης και η Επιχείρηση έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη την στήριξη της Πολιτείας και της Αυτοδιοίκησης, ο κ. Γεώργιος Δαβάκης ως πρώτος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης δίνει το λαμπρό παράδειγμα.

Ο μακροβιότερος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά (2014-2020) ασκεί ήδη τα νέα του καθήκοντα και παρά το ότι η χώρα μας βρίσκεται εν μέσω ειδικών συνθηκών έχει  διευθετήσει θέματα αρκετών συμπολιτών.

Ο Γ. Δαβάκης ως έγκριτος Νομικός και έντιμος Πτέραρχος έχει την έννοια της αντικειμενικότητας και της δικαιοσύνης μέσα στην καθημερινή πρακτική του και αυτό αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία στο έργο του.

Πήρε λοιπόν επάνω του την άμεση λειτουργία του Γραφείου της Ανεξάρτητης Αρχής του Συμπαραστάτη Δημότη και Επιχείρησης Πειραιά και δέχθηκε τα πρώτα αιτήματα πολιτών και επιχειρηματιών, τα οποία μετά από αυτοψίες και ελέγχους επίλυσε άμεσα  χωρίς μάλιστα να επιβαρύνει στο ελάχιστο τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Για μια ακόμη φορά ο Γεώργιος Δαβάκης είναι ο κατάλληλος αυτοδιοικητικός στην κατάλληλη θέση.

Το άριστο όνομα, το ήθος και το πέρασμα του από τα κορυφαία αυτοδιοικητικά καθήκοντα (Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχιακής Επιτροπής, Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας κλπ) συντελούν ήδη στην  ορθή λειτουργία του θεσμού του Συμπαραστάτη Δημότη και Επιχείρησης.

Ενός θεσμού όπου σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία: “Ο Συμπαραστάτης δέχεται ενυπόγραφες καταγγελίες άμεσα θιγόμενων φυσικών ή Νομικών προσώπων για κακοδιοίκηση των Υπηρεσιών του Δήμου, των Νομικών του Προσώπων και των Επιχειρήσεών του και ασκεί διαμεσολάβηση προκειμένου να επιλυθούν τα σχετικά προβλήματα”.

Επισημαίνεται πως ο οικουμενικής αποδοχής Συμπαραστάτης Δημότη και Επιχείρησης κ. Γ. Δαβάκης σε παλαιότερη σχετική δήλωση του, είχε χαρακτηριστικά τονίσει: “Αυτό που θέλω να πω σε όλες τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες είναι ότι θα τους υπηρετήσω από τη νέα μου θέση με σεβασμό και προσήλωση, όπως έκανα πάντα και θα φροντίσω να τους διευκολύνω σε κάθε περίπτωση  και με κάθε τρόπο, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου. Δηλώνω επίσης, ότι θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στον Δημότη, στον Κάτοικο και στον Επαγγελματία του Πειραιά και θα συνεργαστώ στενά με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τις Υπηρεσίες του Δήμου”.

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε Καλή Επιτυχία και Δύναμη προς όφελος των Δημοτών, των Επιχειρήσεων αλλά και του Δήμου Πειραιά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

H ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά για την επέκταση του Νότιου Προβλήτα κρουαζιέρας ΠΕΙΡΑΙΑΣ - NOTIA

  Η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη με θέμα την επέκταση του Νότιου Προβλήτα κρουαζιέρας από την ΟΛΠ ΑΕ στο λιμάνι του Πειραιά. Στη συν...

Επίθεση με πέτρες σε δημοσιογράφο του Alpha για ρεπορτάζ στις παραλίεςΠΕΙΡΑΙΑΣ - NOTIA

Επίθεση με πέτρες δέχτηκε κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ σε παραλία η δημοσιογράφος του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη, η οποία μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι...