ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα απομνημονεύματα του Πολ Νιούμαν θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2022

Οι θαυμαστές του αείμνηστου Πολ Νιούμαν θα έχουν τον επόμενο χρόνο την ευκαιρία να διαβάσουν τα απομνημονεύματά του, ένα βιβλίο που θα βασίζεται σε ηχογραφήσεις του ηθοποιού και συνεντεύξεις με αγαπημένα του πρόσωπα.
 
Ο Πολ Νιούμαν γνωστός ως ηθοποιός, φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας πέθανε από καρκίνο τον Σεπτέμβριο του 2008, σε ηλικία 83 ετών.
 
Ο ηθοποιός είχε αρχίσει να καταγράφει τη δική του προφορική ιστορία δεκαετίες πριν από το θάνατό του, απογοητευμένος από πολλές βιογραφίες που εμφανίζονταν, χωρίς να έχει δώσει την έγκρισή του.  Οι ηχογραφήσεις έχουν πλέον μεταγραφεί και θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά των απομνημονευμάτων που θα κυκλοφορήσουν από τον εκδοτικό οίκο Knopf και δεν έχουν ακόμη τίτλο, σύμφωνα με τους New York Times.
 
«Αυτά που ηχογράφησε, και στην ουσία αυτά που έγραψε, ήταν τόσο ειλικρινή και αποκαλυπτικά» είπε στους Times ο Πίτερ Γκέδερς, συντάκτης στον Knopf. «Έδειξε αυτή την εξαιρετική ιστορία, έναν τύπο που ήταν πολύ, πολύ προβληματικός στην αρχή της ζωής του και ως νέος, που όμως καθώς μεγάλωνε, μετατράπηκε στον Πολ Νιούμαν που μας αρέσει».
 
Επικεφαλής του πρότζεκτ είναι ο σεναριογράφος Στιούαρτ Στερν, ένας από τους πιο στενούς φίλους του Νιούμαν. Εκτός από τη συνέντευξη από τον ίδιο τον Νιούμαν για τις ηχογραφήσεις, ο Στερν συζήτησε επίσης με τη σύζυγο, τα παιδιά, τους στενούς φίλους και τους τακτικούς συνεργάτες του Νιούμαν συγκεντρώνοντας μια τεράστια ποσότητα υλικού που θα είναι μέρος των απομνημονευμάτων.
 
Σύμφωνα με τους Times, οι ηχογραφήσεις ολοκληρώθηκαν περίπου μια δεκαετία πριν από τον θάνατο του Πολ Νιούμαν και θα εξιστορούν τα πρώτα χρόνια της ζωής του, την ταραγμένη σχέση του με τους γονείς του και τη χρήση αλκοόλ, καθώς και τον τραγικό θάνατο του γιου του, Σκοτ, από ναρκωτικά και αλκοόλ.
 
Εκτός από την εξερεύνηση της ανόδου του Νιούμαν στη φήμη, το βιβλίο φέρεται να σκιαγραφεί επίσης μια ειλικρινή εικόνα των ανασφαλειών του, συμπεριλαμβανομένης της ζήλιας του για συγχρόνους του, όπως οι Τζέιμς Ντιν και οι Μάρλον Μπράντο.
 
Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο φθινόπωρο. 

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Μαθράκι - Διαπόντια Νησιά: Ο 9χρονος Τάσος θα παρελάσει μόνος του στο νησίLifestyle

  «Όνειρο θερινής νυκτός» φάνταζε μέχρι πέρυσι στους ελάχιστους και πλέον ηλικιωμένους κατοίκους του Μαθρακίου, του μικρότερου νησιού, του δαντελωτού συμπλέγματος των Διαποντίων νή...

Ήρθε η εποχή για ένα από τα σπουδαιότερα δώρα της φύσης - Τρώτε όσο περισσότερα μπορείτε Lifestyle

της Kλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου, medlabnews.gr iatrikanea Το ρόδι ονομάζεται από πολλούς “κόκκινος χρυσός”, αφού μία πληθώρα ερευνητικών εργασιών αποδεικνύουν την υψηλ...

Ισπανία: Το 40% των ανδρών πληρώνουν για σεξ- Ο Σάνσεθ ποινικοποιεί την πορνείαΚόσμος

  Την δέσμευση να ποινικοποιήσει την πορνεία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, κατά την ομιλία του την τελευταία ημέρα του τριήμερου συνεδρίου του Σοσιαλιστικο...

Μένιος Φουρθιώτης – Πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα – «Σε τρεις μήνες θα περπατήσω ξανά»Lifestyle

Την πρώτη του φωτογραφία μετά το κάταγμα που υπέστη ανέβασε πριν από λίγη ώρα ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του καθώς υπέσ...