ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Squid Game»: Στη σειρά του Νetflix παρουσιάζεται αληθινός τηλεφωνικός αριθμός

Στη δημοφιλή σειρά του Netflix εμφανίζεται τηλεφωνικός αριθμός ο οποίος είναι αληθινός με αποτέλεσμα η κάτοχός του έχει γίνει αποδέκτης χιλιάδων κλήσεων και μηνυμάτων.

 
 

Η διαδικτυακή πλατφόρμα, σύμφωνα με το BBC, αναφέρει ότι θα αφαιρέσει αριθμό τηλεφώνου που εμφανίζεται στην πετυχημένη του σειρά «Squid Game», αφού η κάτοχος του αριθμού δήλωσε ότι έχει λάβει χιλιάδες κλήσεις. Το συγκεκριμένο σήριαλ δείχνει φτωχούς ανθρώπους που τηλεφωνούν για να λάβουν μέρος σε παιδικά παιχνίδια ζωής και θανάτου για χρήματα.

 
 

Η γυναίκα που αντιμετωπίζει την πρωτόγνωρη κατάσταση είναι επιχειρηματίας στην Seongju, στη νοτιοανατολική Νότια Κορέα και έκανε γνωστό ότι ο αριθμός της σειράς αφορούσε το τηλέφωνό της με αποτέλεσμα η ίδια να έχει κατακλυστεί από αιτήματα για παιχνίδι.

 
 

Όπως δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης έλαβε χιλιάδες μηνύματα και κλήσεις στο τηλέφωνό της σε σημείο που της είναι δύσκολο να συνεχίσει την καθημερινή της ζωή.

 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα απέρριψε μία προσφορά αποζημίωσης 5 εκατ. γουόν ($4.178, £3.073). Το Netflix δεν έχει σχολιάσει σχετικά, έχει παροτρύνει όμως τους οπαδούς της σειράς να μην καλούν τον συγκεκριμένο αριθμό.

 
 

«Μαζί με την εταιρεία παραγωγής, εργαζόμαστε για να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας σκηνών με αριθμούς τηλεφώνου όπου είναι απαραίτητο», δήλωσαν οι αρμόδιοι  της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Διαβάστε επίσης

Μένιος Φουρθιώτης – Πρώτη φωτογραφία μετά το ατύχημα – «Σε τρεις μήνες θα περπατήσω ξανά»Lifestyle

Την πρώτη του φωτογραφία μετά το κάταγμα που υπέστη ανέβασε πριν από λίγη ώρα ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του καθώς υπέσ...

«Γνώρισα τυχαία τους ελληνικούς χορούς - Μου αρέσει το ότι είναι “ζωντανοί”» λέει ο νικητής του βραβείου Νόμπελ φυσικής, Τζόρτζιο ΠαρίζιLifestyle

  Την αδυναμία του στους ελληνικούς χορούς "εξομολογήθηκε" στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ιταλός Φυσικός Τζόρτζιο Παρίζι, ο φετινός νικητής του βραβείου Νόμπελ Φυσικής.   «Προσέγγισα τυχαία τους ελ...