ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η έμπνευση δεν κοιμάται ποτέ: Έξι επώνυμοι μοιράζονται τα μυστικά της νυχτερινής δημιουργικότητας

 

Είθισται η μέρα να ταυτίζεται με την παραγωγικότητα. Για τους περισσότερους ανθρώπους, το φως μίας καινούργιας ημέρας είναι τα «καύσιμα» για την υλοποίηση των σχεδίων, των σκέψεων και κάθε παραγωγικής διαδικασίας η οποία «λάμπει» κατά τη διάρκειά της.

 

Ποια είναι, όμως, η διαφορά της παραγωγικότητας με τη δημιουργικότητα, πολλώ δε για έναν άνθρωπο που έχει συνηθίσει να κρατά ακμαία και «άυπνη» την έμπνευσή του; Η μέρα με τη… νύχτα. Όταν το φως πέσει, η έμπνευση πυροδοτεί τη δημιουργικότητα, η οποία σπινθηρίζει στο σκοτάδι, ξεχωρίζοντας και αποτελώντας την μοναδική, αλλά εκκωφαντική συντροφιά για όσους επιλέγουν να την επιστρατεύουν τις νύχτες.

 

Για ορισμένους, η έμπνευση δεν κοιμάται ποτέ. Αντιθέτως, ξυπνά και περιηγείται μέσα στο σκοτάδι, εκεί που το μυαλό αδειάζει, το άγχος φεύγει και η ελευθερία της έκφρασης κάνει σινιάλο στην έμπνευσή τους, ώστε μαζί να εξαντλήσουν τη δημιουργικότητά τους.

 

Αρκετοί άνθρωποι εμπνέονται περισσότερο τη νύχτα και αισθάνονται πιο ελεύθεροι να εκφράσουν, να καλλιεργήσουν και να μοιραστούν τις σκέψεις τους. Η νύχτα είναι απελευθερωτική, είναι «μεθυστική», είναι αυτό ακριβώς το διάστημα του 24ώρου όπου θα δημιουργήσεις.

 

 

Ο δικός τους βραδινός σύμμαχος

Έξι Vuse δημιουργοί, οι οποίοι ανταποκρίνονται και εναρμονίζουν απόλυτα τις βραδιές τους στο μότο «Inspiration Never Sleeps» που τιτλοφορεί και την ενέργεια του Vuse. Έξι προσωπικότητες μάς εκμυστηρεύονται τι σημαίνει για εκείνους η νύχτα και πώς αυτή αποτελεί το ερέθισμα για τη δημιουργικότητά τους.

 
 

Κάθε δημιουργός μας δείχνει τον δημιουργικό δρόμο της νύχτας, μέσα από τη δική ξεχωριστή ιστορία σχετικά με νυχτερινό σύμμαχο της έμπνευσης και της δημιουργικότητάς του, ενώ συνάμα μάς καλεί να τον ακολουθήσουμε στο “Inspiration Never Sleeps” powered by Vuse, προκειμένου να μας χαρίσει αστείρευτη έμπνευση, μαζί και ένα μοναδικό δώρο, σχετικό με το αντικείμενο και το επάγγελμά του!

 
 


Για τον performer Light, τι κι αν το όνομά του μεταφράζεται ως «φως», η έμπνευσή του έρχεται όταν πέσει το σκοτάδι. Ο ίδιος, έχει μάθει τη νύχτα να βάζει μουσική στο τέρμα και να την αφήνει να του μιλά όσο ο ίδιος κάνει freestyle στο μικρόφωνο. Εμπνέεται από αυτή, απλώνει τη δημιουργικότητά του στο χαρτί και δίνει το δικό του παράδειγμα, μαζί με ένα δώρο φορητό premium ηχείo!
Η ηθοποιός βλέπει κάθε νύχτα σαν ένα διαφορετικό σκηνικό. «Σαν ένα καλό σινεμά». Αντλεί έμπνευση για να δημιουργεί και να αλλάζει χαρακτήρες, όπως ορίζει το επάγγελμά της. Γι’ αυτό μας «δελεάζει» με ένα δώρο, ένα σετ home cinema!


Ο YouTuber Eponimos μαγεύεται από τη σαγηνευτική νύχτα, εκεί που «οι δρόμοι και τα στενά αποτελούν το πιο όμορφο background και τις πιο γοητευτικές εικόνες που μου δίνουν έμπνευση και ιδέες για τα βίντεό μου». Τι πιο γοητευτικό βέβαια κι από το σετ drone που μας υπόσχεται!

DJ & Producer DJ Pitsi βρίσκει στη νύχτα την έμπνευση εκείνη που δημιουργεί τους πιο catchy ρυθμούς. «Όταν πέφτει η νύχτα και τα πάντα ησυχάζουν, βάζω τα ακουστικά μου και βολτάρω στην πόλη. Τότε είναι που η μουσική ζωντανεύει στο μυαλό μου, τότε εμπνέομαι για να δημιουργήσω νέους ρυθμούς και ήχους», μας λέει προσπαθώντας να μας μαγέψει με το δικό του μοναδικό δώρο, ένα τα premium Bluetooth ακουστικά, μαζί και μία 12μηνη συνδρομή στη No1 audio streaming πλατφόρμα!

Η γνωστή τραγουδίστρια Josephine από την πλευρά της έχει καταφέρει τις νύχτες να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό πάνω στη σκηνή. «Όταν φτάνει η νύχτα, νιώθω το σώμα μου να ζωντανεύει. Πριν ανέβω στη σκηνή για ένα δυναμικό performance, απολαμβάνω τα αγαπημένα μου video clip που με εμπνέουν και με ξεσηκώνουν», παραδέχεται πριν μας… τάξει ένα premium tablet, μαζί και μία 12μηνη συνδρομή στη No1 audio streaming πλατφόρμα!

Η Fashion Blogger, Στέλλα Πάσσαρη τέλος, βρίσκει στη νύχτα μία πηγή έμπνευσης για τα πιο σαγηνευτικά look: «Το φως της νύχτας, οι σκιές και η λάμψη του φεγγαριού δημιουργούν μια διαφορετική ατμόσφαιρα, που με εμπνέει να κάνω τους πιο ιδιαίτερους fashion συνδυασμούς. Τότε βγάζω και τις καλύτερες φωτογραφίες, γεμάτες μυστήριο και γοητεία». Τι πιο γοητευτικό βέβαια από την DSLR φωτογραφική μηχανή kit που μας χαρίζει.

 

Γνώρισε τους, εμπνεύσου, κέρδισε

Εσείς δεν έχετε παρά να τους γνωρίσετε καλύτερα μέσα από την ιστοσελίδα του Vuse, να περιηγηθείτε σε αυτή, να διαβάσετε την ιστορία τους και να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει περισσότερο ως role model και ως επιρροή για τη δική σας έμπνευση και δημιουργικότητα. Επιλέξτε τον influencer με τον οποίο ταυτίζεστε περισσότερο, αυτόν που σας εκφράζει απόλυτα, και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε το δώρο που σας χαρίζει, μαζί με την έμπνευση που σας μεταφέρει. Δώρα μοναδικά, σύγχρονα, ιδανικά για όσους ψάχνουν συντροφιά κατά τις βραδινές ώρες της δημιουργικότητάς σας. Και να θυμάστε: Inspiration Never Sleeps. #CHARGEBEYOND.

 

Διαβάστε επίσης

Eurovision 2022 – Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την εκπροσώπηση της ΕλλάδαςLifestyle

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στις 24 του Σεπτέμβρη και η Eurovision να βρίσκεται μακριά, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει και ακούγονται τα πρώτα ονόματα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας. Επ...

Χειρόγραφο του Βαν Γκογκ, αφίσα του Χέντριξ και φωτ. των Beatles σε διαδικτυακή δημοπρασίαLifestyle

Ιστορικά αυτόγραφα, σπάνια βιβλία, έργα τέχνης, αφίσες, φωτογραφίες και συλλεκτικά αντικείμενα που φέρουν την υπογραφή διάσημων προσωπικοτήτων πωλούνται στην επόμενη μεγάλη διαδικτ...