ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Friends: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το Reunion!

Ο επίσημος λογαριασμός των Friends στο Instagram ενημέρωσε πως τα γυρίσματα για το Reunion στα «Φιλαράκια» ολοκληρώθηκαν. Δεν πρόκειται για νέο κύκλο επεισοδίων, φυσικά, αλλά για την επανένωση των πρωταγωνιστών σε μια αφιερωματική εκπομπή για το HBO Max. Τα γυρίσματα είχα προγραμματιστεί μήνες πριν αλλά η έξαρση της πανδημίας καθυστέρησε την παραγωγή.

 

Έτσι η Λίζα Κούντροου (Φοίβη), η Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ), η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος), ο Ματ ΛεΜπλάνκ (Τζόι) και ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) θα ανταμώσουν ξανά για χάρη των τηλεθεατών ενθυμούμενοι στιγμές από την κωμική σειρά που έγραψε ιστορία για δέκα σεζόν και παραμένει ακόμη και στις επαναλήψεις εξαιρετικά δημοφιλής. Δίπλα στους πρωταγωνιστές θα είναι και οι δημιουργοί της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα προβληθεί η συγκεκριμένη εκπομπή, καθώς δεν υπάρχει ανακοίνωση από το αμερικανικό δίκτυο.

 

 

sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης

Kάνοντας γιόγκα στην καραντίναLifestyle

του Steven Petrow (*) Kαθώς οδεύουμε προς τον δεύτερο χρόνο της πανδημίας, ανακαλύπτω ότι είμαι απρόθυμος να αφήσω το πανδημικό μου κουκούλι. Κάθε τόσο με ρωτούν αν απέκτησα το «ψη...