ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Νικ Κέιβ δανείζει τη φωνή του σε διαδικτυακή θεατρική παράσταση

Ο Νικ Κέιβ συμμετέχει στο καστ διαδικτυακής θεατρικής παραγωγής με τίτλο «Dream» που βασίζεται στο Όνειρο Θερινής Νυκτός (A Midsummer Night's Dream) του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

«Ο Νικ Κέιβ θα δανείσει τη φωνή του στη "Φωνή του Δάσους", έναν παράξενο και μυστηριώδη χαρακτήρα που συνοδεύει το κοινό, καθώς εξερευνά τα ποτάμια, τα λουλούδια και τα δέντρα ενός εικονικού δάσους την εποχή του καλοκαιριού» σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

Το έργο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Royal Shakespeare Company, το Διεθνές Φεστιβάλ του Μάντσεστερ, την καλλιτεχνική κολλετίβα Marshmallow Laser Feast και τη Ορχήστρα Philharmonia και θα προβληθεί από στις 12-20 Μαρτίου στον ιστότοπο του «Dream».

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Διαμαρτυρία από Ρωσίδα μπαλαρίνα που χόρεψε τη Λίμνη των Κύκνων σε παγωμένο τοπίο (βίντεο)Lifestyle

Η χορεύτρια Ιλμίρα Μπαγκαουτντίνοβα βρέθηκε σε μία από τις ομορφότερες σκηνές της Ρωσίας, στα παγωμένα νερά του Φινλανδικού Κόλπου, στο πλαίσιο μιας διαμαρτυρίας γεμάτης χορό εναντ...

 Έγκυος η Νάντια Μπουλέ Lifestyle

Η Νάντια Μπουλέ είναι πολύ φειδωλή και μετρημένη στις δηλώσεις της σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή. Όμως αυτό που της συμβαίνει είναι τόσο χαρμόσυνο που η ίδια θέλησ...