ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Peaky Blinders»: Ο Τόμας Σέλμπι επιστρέφει για τον τελευταίο κύκλο της σειράς

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Peaky Blinders», Κίλιαν Μέρφι, εθεάθη να επιστρέφει στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς για πρώτη φορά τη Δευτέρα, αφού η παραγωγή καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Κίλιαν Μέρφι που υποδύεται τον κύριο χαρακτήρα, Τόμας Σέλμπι,  στη δραματική σειρά του BBC, εμφανίστηκε στο λιμάνι του Πόρτσοϊ στο Αμπερντινσάιρ, στη Σκωτία.

 
 

Η σειρά προβάλλεται εδώ και οκτώ χρόνια και έχει τεράστια δημοτικότητα, αλλά έχει επιβεβαιωθεί ότι η έκτη σεζόν θα είναι η τελευταία.

 
 

Ο Κίλιαν Μέρφι αισθανόταν αναμφίβολα το κρύο, καθώς άρχισε να περιηγείται στη Σκωτία με καπέλο, κοστούμι, γάντια και παλτό. Τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου φορούσαν μάσκες προσώπου και το BBC ανακοίνωσε ότι η παραγωγή τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

 
 

Ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς, Στίβεν Νάιτ, επιβεβαίωσε ότι μετά την τελευταία σεζόν η δράση θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Ο Νάιτ ανακοίνωσε ότι η δραματική σειρά του BBC θα ολοκληρωθεί έπειτα από έξι κύκλους, αλλά και ότι η ιστορία θα συνεχιστεί σε «άλλη μορφή».

 
 

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, παραδέχτηκε ότι ενώ αρχικά σκόπευε να γυρίσει επτά κύκλους της σειράς η πανδημία του κορωνοϊού έφερε αλλαγή σχεδίων.

Διαβάστε επίσης

Ο Χιου Γκραντ «αναγκάζει» τα παιδιά του να βλέπουν κάθε βράδυ τις ταινίες τουLifestyle

Για τη σχέση με τα παιδιά του μίλησε σε συνέντευξη του ο διάσημος ηθοποιός Χιου Γκραντ. Αστειευόμενος μάλιστα είπε πως τα αναγκάζει να παρακολουθούν τις ταινίες του και ότι «δεν το...

Εγκέφαλος: Ο γεννήτορας του έρωτα αλλά και ο μέγας ...αδικημένος της ημέρας του Αγ. ΒαλεντίνουLifestyle

Εκατομμύρια κόκκινες καρδούλες πλημμυρίζουν όλο τον κόσμο στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ...αδικώντας κατάφωρα τον γεννήτορα του έρωτα αλλά και το πιο θαυμαστό και πολύπλοκο όργαν...

Καραντίνα και... ξεγνοιασιά στα κάμπινγκ της Πορτογαλίας - Ρεπορτάζ του Κώστα ΑργυρούLifestyle

Κυρίως Βρετανοί και Ολλανδοί τουρίστες με βαν ή τροχόσπιτα έχουν βρει καταφύγιο στην επαρχία της χώρας, από όπου μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή την εργασία τους με τηλεδι...