ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Eurovision του 2021 θα γίνει στο Ρότερνταμ με περιορισμένο τρόπο

Ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα γίνει με περιορισμένη μορφή στην ολλανδική πόλη του Ρότερνταμ τον Μάιο λόγω των μέτρων που σχετίζονται με την πανδημία της COVID-19, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.
Οι ερμηνείες κάποιων τραγουδιών θα πραγματοποιηθούν στην πόλη στις 18, 20 και 22 Μαΐου, με τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές χωρίς να διευκρινίζουν εάν θα επιτρέπονται θεατές. Κάποιες από τις συμμετέχουσες χώρες ίσως υποβάλουν μαγνητοσκοπημένη την ερμηνεία του τραγουδιού τους.
«Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision σίγουρα θα επιστρέψει αυτό τον Μάιο παρά την πανδημία αλλά, στις συνθήκες που επικρατούν, είναι δυστυχώς αδύνατον να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει», ανέφερε σε ανακοίνωση ο Μάρτιν Έστερνταλ, ο εκτελεστικός επόπτης του διαγωνισμού. 
Η Ολλανδία φιλοξενεί τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τον οποίο παρακολουθούν τηλεοπτικά περίπου 200 εκατ. άνθρωποι, μετά την νίκη του Ολλανδού τραγουδιστή και συνθέτη Ντάνκαν Λόρενς στη διοργάνωση του 2019 με τον τραγούδι "Arcade".
Ύστερα από την περυσινή ακύρωσή του λίγο μετά την έλευση του κορονοϊού την Ευρώπη, για τον φετινό διαγωνισμό θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί στις 18 και 20 Μαΐου και ο τελικός στις 22 Μαΐου, με τη συμμετοχή 41 χωρών. 

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Ο Χιου Γκραντ «αναγκάζει» τα παιδιά του να βλέπουν κάθε βράδυ τις ταινίες τουLifestyle

Για τη σχέση με τα παιδιά του μίλησε σε συνέντευξη του ο διάσημος ηθοποιός Χιου Γκραντ. Αστειευόμενος μάλιστα είπε πως τα αναγκάζει να παρακολουθούν τις ταινίες του και ότι «δεν το...

Εγκέφαλος: Ο γεννήτορας του έρωτα αλλά και ο μέγας ...αδικημένος της ημέρας του Αγ. ΒαλεντίνουLifestyle

Εκατομμύρια κόκκινες καρδούλες πλημμυρίζουν όλο τον κόσμο στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ...αδικώντας κατάφωρα τον γεννήτορα του έρωτα αλλά και το πιο θαυμαστό και πολύπλοκο όργαν...

Καραντίνα και... ξεγνοιασιά στα κάμπινγκ της Πορτογαλίας - Ρεπορτάζ του Κώστα ΑργυρούLifestyle

Κυρίως Βρετανοί και Ολλανδοί τουρίστες με βαν ή τροχόσπιτα έχουν βρει καταφύγιο στην επαρχία της χώρας, από όπου μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή την εργασία τους με τηλεδι...