ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέθανε η αμερικανίδα ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ

Η Κίρστι Άλεϊ, η αμερικανίδα ηθοποιός που βραβεύτηκε δύο φορές με Έμμυ και έγινε ευρύτερα γνωστή από τον ρόλο της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά ''Cheers'' (Το Μπαράκι), πέθανε χθες Δευτέρα έπειτα από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 71 ετών, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της.

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε επίσης και μέσω μιας ανακοίνωσης των παιδιών της που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter και η οποία αναφέρει ότι η ηθοποιός πέθανε ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία για τον καρκίνο στο Moffitt Cancer Center στη Φλόριντα.

"Προς όλους τους φίλους μας σε κάθε άκρη του κόσμου...με θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι η απίστευτη, ατρόμητη και στοργική μας μητέρα πέθανε έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, με τον οποίο είχε διαγνωστεί πολύ πρόσφατα", αναφέρεται στην ανακοίνωση των παιδιών της ηθοποιού Τρου και Λίλι Πάρκερ.

"Είχε γύρω της τους πιο στενούς συγγενείς της και πάλεψε με μεγάλη δύναμη αφήνοντάς μας με μια βεβαιότητα για τις ατέλειωτες χαρές της ζωής και για όποια περιπέτεια αυτή επιφυλάσσει. Όσο εμβληματική ήταν στην οθόνη, τόσο πιο εκπληκτική μητέρα και γιαγιά ήταν στη ζωή".

Η Άλεϊ απέκτησε μεγάλη φήμη από τον ρόλο της Ρεμπέκα Χάουι στη σειρά του NBC ''Cheers'' (Το Μπαράκι), στην οποία πρωταγωνίστησε από το 1987 ως το 1993 και για την οποία βραβεύτηκε με 'Εμμυ και Χρυσή Σφαίρα το 1991.

Το δεύτερο Έμμυ της το πήρε το 1994 για την τηλεταινία "Η Μητέρα του Ντέιβιντ", όπου υποδυόταν μια μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τον αυτιστικό γιο της.

Η Άλεϊ εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες στις δεκαετίες του '80 και του '90 μεταξύ των οποίων οι "Κοίτα ποιος μιλάει", "Μπερδέματα για δύο", "Αποδομώντας τον Χάρι" και "Drop Dead Gorgeous".

"Η Κίρστι ήταν μια από τις πιο ιδιαίτερες σχέσεις που είχα ποτέ. Σ΄αγαπώ Κίρστι. Ξέρω ότι θα συναντηθούμε ξανά", είπε ο Τζον Τραβόλτα σχολιάζοντας τον θάνατο της Άλεϊ.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ 

Διαβάστε επίσης

Έντι Ράμα: «Εμείς δεν θα εξαπατήσουμε την ΕΕ για να ενταχθούμε, όπως η Ελλάδα»Κόσμος

Λίγες ώρες πριν τη συνάντησή του με τον έλληνα πρωθυπουργό,  Κυριάκο Μητσοτάκη , ο αλβανός ομόλογός του,  Έντι Ράμα , κατηγόρησε την Ελλάδα ότι εξαπάτησε την Ευρώπη για να μπει στο...

Νέες απειλές Τσαβούσογλου: Εάν η Ελλάδα δεν θέλει ειρήνη, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται – Ένα βράδυ ξαφνικά…Κόσμος

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Ρουμάνο ομόλογό του, αναφέρθηκε στις στρατιωτικές ασκήσεις της Ελλάδας στα νησιά και απ...

Κορωνοϊός: Σημαντική ανακοίνωση για φάρμακο στην Βρετανία – Έλληνας γιατρός επικεφαλήςΚόσμος

Φάρμακο  για διάφορες  ηπατικές παθήσεις , μπορεί να αποτρέψει τη λοίμωξη Covid-19 και να προστατεύσει από μελλοντικές παραλλαγές του  κορωνοϊού , ανακοίνωσαν επιστήμονες στη Βρετα...

Σολτς: Πρέπει να αποφύγουμε να διαιρέσουμε τον κόσμο σε συνασπισμούς, όπως είχε γίνει κατά τον Ψυχρό ΠόλεμοΚόσμος

Ο γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς προειδοποίησε κατά της δημιουργίας ενός νέου Ψυχρού Πολέμου με τη διαίρεση του κόσμου σε συνασπισμούς και ζήτησε να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για...