ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βίντεο από την ανάκριση του Άλεκ Μπάλντουιν μετά τον μοιραίο πυροβολισμό στη Χαλίνα Χάτσινς

Στιγμιότυπα με τον Άλεκ Μπάλντουιν να απαντά σε ερωτήσεις αστυνομικών στο τμήμα της κομητείας Σάντα Φε για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, ήρθαν στη δημοσιότητα. Η κινηματογραφίστρια έπεσε νεκρή από το όπλο του διάσημου ηθοποιού στα γυρίσματα του γουέστερν «Rust».

Ο σερίφης της κομητείας Σάντα Φε, ο Άνταν Μεντόζα, δημοσιοποίησε επίσης, φωτογραφίες από τη σκηνή του εγκλήματος και συνεντεύξεις μαρτύρων, μαζί και αυτή του Άλεκ Μπάλντουιν.


Ωστόσο, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η απόφαση για το αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της περαιτέρω ιατροδικαστικής έρευνας.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, διακρίνονται η αστυνομία και οι γιατροί που τρέχουν στο σημείο του τραγικού περιστατικού, ενώ πλάνα που καταγράφηκαν από άλλη κάμερα δείχνουν τους πρώτους ανθρώπους που έφτασαν στο σημείο να προσπαθούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη Χαλίνα Χάτσινς.

Δείτε στιγμιότυπα από την ανάκριση του Άλεκ Μπάλντουιν:

Σε δήλωσή του ο σερίφης της κομητείας, Άνταν Μεντόζα, είπε ότι η έρευνα όσον αφορά τον πυροβολισμό «παραμένει ανοιχτή και βρίσκεται σε εξέλιξη».

Σύμφωνα με τους New York Times, εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη, μετέφερε ότι οι αστυνομικές αρχές αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν τα αρχεία της ανάκρισης για λόγους διαφάνειας μίας τόσο πολύκροτης υπόθεσης.

Σε άλλο βίντεο, ο 64χρονος Μπάλντουιν ντυμένος καουμπόι, φαίνεται να εξασκείται με όπλο που πιθανόν να σκότωσε τη Χάτσινς:  

 

Υπενθυμίζεται ότι η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς σκοτώθηκε από το όπλο με το οποίο πυροβόλησε ο Μπάλντουιν κατά τη διάρκεια πρόβας στα γυρίσματα του γουέστερν «Rust».


Σε δηλώσεις του, ο 64χρονος ηθοποιός και παραγωγός της ταινίας, υποστήριξε κατά την ανάκριση στο αστυνομικό τμήμα της κομητείας Σάντα Φε, ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη και δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τον τρόπο με τον οποίο μία αληθινή σφαίρα βρέθηκε στο όπλο.

 

 

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης

Mε ρήτρα 1 δισ. η εξαγορά του Twitter για τον Ελον Μασκ σε περίπτωση που ναυαγήσει η εξαγορά του TwitterΚόσμος

Ο Έλον Μασκ θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στην Twitter Inc, στην περίπτωση που καταγγείλει τη συμφωνία των 44 δισ. για την εξαγορά της εταιρείας, ...

Φον ντερ Λάιεν για διακοπή παροχής φυσικού αερίου: Αδικαιολόγητος και απαράδεκτος εκβιασμός από τη ΡωσίαΚόσμος

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν καταδίκασε τη Ρωσία πως προσπαθεί να «εκβιάσει» την Ευρώπη, μετά την διακοπή παροχής φυσικού αερίου σε Βουλγαρία και Πολ...

Μαριούπολη: Οι ρωσικές δυνάμεις σφυροκοπούν αδιάκοπα τους Ουκρανούς που έχουν καταφύγει στο AzovstalΚόσμος

Οι ρωσικές δυνάμεις σφυροκοπούν το εργοστάσιο χάλυβα Azovstal στη Μαριούπολη, όπου έχουν αναζητήσει καταφύγιο οι τελευταίοι υπερασπιστές της ουκρανικής πόλης καθώς και μερικοί άμαχ...

Νέες απειλές από Ζαχάροβα: Η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ που δίνουν όπλα στην ΟυκρανίαΚόσμος

Το Κρεμλίνο κλιμακώνει τις απειλές λέγοντας ότι θα μπορούσε να στοχεύσει στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε χώρες του ΝΑΤΟ που υποστηρίζουν την Ουκρανία.   Η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος ...

Επίθεση αυτοκτονίας στο πανεπιστήμιο του Καράτσι: Mεταπτυχιακή φοιτήτρια με 2 παιδιά η δράστιςΚόσμος

Μια γυναίκα-καμικάζι, η οποία σκότωσε τρεις κινέζους εκπαιδευτικούς στο Πακιστάν, ήταν και η ίδια εκπαιδευτικός, η οποία είχε εγγραφεί σε μεταπττυχιακό τμήμα λίγους μήνες πριν από ...