ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθη ο άνδρας που κρατούσε ομήρους δύο γυναίκες στο Παρίσι

Συνελήφθη ο άνδρας ο οποίος, οπλισμένος με μαχαίρι, κρατούσε από χθες, Δευτέρα, το απόγευμα ομήρους δύο γυναίκες σε κατάστημα στο Παρίσι, ανακοίνωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν.

«Ο δράστης της ομηρείας συνελήφθη. Δεν υπάρχουν τραυματίες. Ευχαριστώ τα μέλη της αστυνομίας», επεσήμανε στο Twitter ο Νταρμανέν.

Οι αρχές είχαν γρήγορα αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για υπόθεση τρομοκρατίας, καθώς ο 56χρονος δράστης ήταν γνωστός λόγω του ψυχιατρικού ιστορικού του.

Χθες ο άνδρας είχε αφήσει ελεύθερη μία από τις γυναίκες και συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση και της δεύτερης ομήρου.

Ο δράστης εισέβαλε περίπου στις 15:20 τοπική ώρα σε κατάστημα στη συνοικία της Βαστίλλης, όπου κράτησε ομήρους δύο γυναίκες.

Από την αρχή του περιστατικού η αστυνομία είχε αποκλείσει την πρόσβαση στην περιοχή.

Εναντίον του δράστη έχει ξεκινήσει έρευνα από το αστυνομικό τμήμα του 12ου διαμερίσματος, επεσήμανε η εισαγγελία του Παρισιού.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Κυρίαρχη πλέον στις ΗΠΑ η «Όμικρον» - Πρώτος θάνατος από τη νέα παραλλαγήΚόσμος

Υγειονομικοί αξιωματούχοι της πολιτείας Τέξας ανέφεραν πως καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος ασθενούς που είχε μολυνθεί από την παραλλαγή Όμικρον του νέου κορονοϊού εξαιτίας επιπλοκών τ...

Σήμερα η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τους Έλληνες δανειολήπτες ελβετικού φράγκουΚόσμος

Καλείται να αποφανθεί για την καταχρηστικότητα ρητρών σε συμβάσεις. Τα προδικαστικά ερωτήματα, που τέθηκαν.   Σημαντική δικαίωση για χιλιάδες δανειολήπτες σε  ελβετικό φράγκο  πιθα...

Βρετανός καθηγητής σε BBC: Η Όμικρον έρχεται πάνω μας σαν τρένο μεγάλης ταχύτηταςΚόσμος

«Συναγερμός» έχει σημάνει στη Βρετανία καθώς δώδεκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω της παραλλαγής Όμικρον, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ντόμινικ Ράαμπ, αρνούμ...

Χριστούγεννα στη σκιά της «Όμικρον» – Επαναφορά αυστηρών μέτρων σε πολλές χώρεςΚόσμος

Η Βρετανία αρνήθηκε σήμερα να αποκλείσει περιορισμούς σε συναθροίσεις, μία ημέρα αφού η Ολλανδία επέβαλε τέταρτο lockdown το οποίο προκάλεσε η γρήγορη εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρ...