ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοκ στην Τουρκία – Αποκεφάλισε με μπαλτά 18χρονο φοιτητή σε εστία Επιστήμης και Πολιτισμού

Μάγειρας που εργαζόταν σε ιδιωτική φοιτητική εστία στην Αττάλεια της Τουρκίας σκότωσε τον 18χρονο φοιτητή Μεχμέτ Τουγρούλ, εργαζόμενο επίσης της εστίας, αποκεφαλίζοντάς τον με μπαλτά.

Εβαλε το κεφάλι στο νεκρό σώμα

Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη προχθές Τρίτη το μεσημέρι στην καφετέρια της εστίας του συλλόγου Επιστήμης και Πολιτισμού (γνωστού ως Alimder) της Αττάλειας.

O 38χρονος δράστης Ιχσάν Γκιουνέι αφού αποκεφάλισε τον άτυχο φοιτητή, έβαλε το κομμένο κεφάλι και τον μπαλτά πάνω στο νεκρό σώμα του και φώναξε «Σκότωσα τον αντίχριστο».

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στον τηλεοπτικό σταθμό Halk TV ότι το Ιδρυμα Alimder ήταν στενά συνδεδεμένο με το Aziz Mahmut Hudayi, το οποίο διοικείται από τη θρησκευτική αίρεση του Erenkoy.


Ο 18χρονος φοιτητής (αριστερά) και κόσμος συγκεντρωμένος έξω από τον χώρο τέλεσης του εγκλήματος (φωτογραφία duvarenglish.com)

Ο Μεχμέτ Τουγρούλ σπούδαζε μηχανικός υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Akdeniz, και την ώρα της επίθεσης εργαζόταν μαζί με τον φονιά του.

Αγνωστα τα κίνητρα

Ενας από τους φοιτητές που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος φέρεται να είχε ξεκινήσει πριν λίγο την εργασία του στον κοιτώνα, και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της Αττάλειας.

Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα ενώ οι αρχές επέβαλαν απαγόρευση μετάδοσης στοιχείων και εμπιστευτικότητα σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας.

Η απαγόρευση κρίθηκε απαραίτητη εξαιτίας «του τρόπου που διαπράχθηκε το έγκλημα, του ελάχιστου χρόνου από την τέλεσή του που καθιστά αδύνατη τη συγκέντρωση των αποδεικτικών στοιχείων και κατά συνέπεια της ανάγκης να προστατευθούν τα δικαιώματα του θύματος».

Διαβάστε επίσης

Ενθαρρυντικά αποτελέσματα από ένα αμερικανικό πειραματικό mRNA εμβόλιο κατά του ιού HIVΚόσμος

Ένα πειραματικό mRNA εμβόλιο κατά του ιού HIV -παρόμοιας τεχνολογίας με αυτή των εμβολίων Covid-19- εμφάνισε ενθαρρυντικά αποτελέσματα κατά τη δοκιμή του σε ζώα (τρωκτικά και μαϊμο...

ΠΟΥ: Οι ευάλωτοι και όσοι έχουν λάβει αδρανοποιημένο εμβόλιο πρέπει να κάνουν ενισχυτική δόσηΚόσμος

  Η συμβουλευτική επιτροπή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για τα εμβόλια συνιστά οι ανοσοκατεσταλμένοι ή αυτοί στους οποίους έχει χορηγηθεί αδρανοποιημένο εμβόλιο να λάβουν...

Γαλλία: Παραιτήθηκε υφυπουργός - Kαταδικάστηκε επειδή παρέλειψε να δηλώσει περιουσιακά στοιχεία τουΚόσμος

Ένας υφυπουργός της γαλλικής κυβέρνησης παραιτήθηκε σήμερα, αφότου δικαστήριο επέβαλε σε βάρος του ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή, επειδή παρέλειψε να δηλώσει περιουσιακά στ...

ΠΟΥ: Η παραλλαγή Όμικρον πιο μεταδοτική από τη Δέλτα αλλά προκαλεί ηπιότερα συμπτώματαΚόσμος

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ανέφερε σήμερα ότι η παραλλαγή Όμικρον του SARS-CoV-2 που προκαλεί την Covid-19 φαίνεται ότι είναι πιο μεταδοτική, όμως προκαλεί ηπιότ...