ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΗΠΑ: Νεκρός από κορωνοϊό διοργανωτής συλλαλητηρίων κατά των μέτρων προστασίας

Όταν νόσησε προτίμησε να παίρνει ασπιρίνες, βιταμίνη C και ιβερμεκτίνη, ένα φάρμακο για αποπαρασίτωση αλόγων και βοοειδών


Στην ηλικία των 30 ετών έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό ένας Αμερικανός, διοργανωτής συλλαλητηρίων κατά των μέτρων προστασίας.


Ο Κάλεμπυ Ουάλας ήταν αντίθετος με τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί για την προστασία από την πανδημία ενώ χαρακτήριζε «παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων του ανθρώπου» τη χρήση μάσκας και τον εμβολιασμό.

«Νοιάζομαι για την ελευθερία περισσότερο από την προσωπική υγεία», είχε δηλώσει ο ίδιος κατά τη διάρκεια πορείας που είχε διοργανώσει στο Τέξας.

 

Ο 30χρονος αρνητής ήταν πατέρας τριών παιδιών, ζούσε στο Τέξας ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος στο τέταρτό τους παιδί. Πριν λίγο καιρό, ο Ουάλας κόλλησε κορωνοϊό και αντί να νοσηλευτεί προτίμησε την χορήγηση ασπιρινών, βιταμίνης C και ιβερμεκτίνης, ενός φαρμάκου που χορηγείται για την αποπαρασίτωση των αλόγων και των βοοειδών. 

Τα συμπτώματα γίνονταν ολοένα και πιο έντονα αλλά ο ίδιος αρνείτο να εξεταστεί από γιατρό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα που ήταν σε τελικό στάδιο. Λίγες ημέρες μετά, εν τέλει, κατέληξε.


Πριν νοσήσει είχε ιδρύσει την οργάνωση San Angelo Freedom Defenders (υπερασπιστές της ελευθερίας του Σαν Αντζελο) που είχε ως στόχο την «πίεση στην κυβέρνηση για τα βασικά δικαιώματα του ανθρώπου, όπως η ελεύθερη αναπνοή καθαρού αέρα, την ελεύθερη κυκλοφορία και την κατάργηση της μάσκας».

Διαβάστε επίσης

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει αποφασίσει για την επίσημη αναγνώριση κυβέρνησης των ΤαλιμπάνΚόσμος

Η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν έχει αποφασίσει αν θα αναγνωρίσει επισήμως το καθεστώς των Ταλιμπάν, αλλά η ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια θα καθορίσει τους όρους που θα τεθούν, δήλωσε ο υπουρ...

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν ετοιμάζονται να παρουσιάσουν την κυβέρνησή τουςΚόσμος

Οι Ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την εξουσία στο Αφγανιστάν προετοιμάζονται σήμερα να παρουσιάσουν την κυβέρνησή τους, ενώ η οικονομία της χώρας κινδυνεύει με κατάρρευση. Ο αξιωματο...

Συναγερμός από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τη νέα μετάλλαξη "Μu" της CovidΚόσμος

  Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) παρακολουθεί μια νέα παραλλαγή του SARS-CoV-2, που έχει βαπτιστεί «Mu» και ταυτοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κολομβία τον Ιανουάριο, ανακοίνω...